Projecten op maat

DIT IS WIJS biedt naast standaard workshops en projecten t.b.v. werkdrukverlaging ook projecten op maat aan. Voor deze projecten wordt een vakdocent ingezet. De lesinhoud wordt in samenspraak met de school, bepaald door de docent. Onze docent kan gebruik maken van eigen werkervaringen en de leerlijnen van DIT IS WIJS om een passend project voor school te creëren, wat aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Wij bieden tevens de optie om een materialenbudget beschikbaar te stellen. Dit budget is beschikbaar voor de vakdocent en mag besteed worden aan lesmaterialen bestemd voor het maatproject.

Contactpersoon

Meer weten over deze workshop?

Neem contact op met Miki Tanaskovic.

Contactpersoon

Project Musical:
Binnen het Project Musical biedt DIT IS WIJS Brede School een arrangement voor de organisatie van een (eind)musical op school. In samenwerking met onze docent en school wordt er een keuze gemaakt voor een (eind)musical. Onze docent geeft inhoud en vorm aan de musical en gaat aan de slag met de leerlingen met alle facetten van ‘het toneel’.

Project Plusklas:
DIT IS WIJS Brede School heeft voor het gehele schooljaar een aanbod gemaakt voor plusklassen met plusleerlingen uit de groepen 3 t/m 8. Het Project Plusklas is een project waarbinnen diverse leerlijnen van DIT IS WIJS zijn samengevoegd tot één lespakket.

De leerlingen werken projectmatig aan diverse thema’s zoals maquettes, 3D ontwerpen, programmeren en vreemde talen. Binnen dit lespakket staat naast talentontwikkeling ook het ontwikkelen van de 21st Century Skills centraal.

Het Project Plusklas is samengesteld in een programma van 3 uur per week. Uiteraard is het ook mogelijk om maatwerk te leveren voor 1 uur of complete lesdagen. Tevens kunnen de leerlijnen in het project aangepast worden op basis van de wensen en thema’s van school.

Project Sportief:
Naast creatieve projecten biedt DIT IS WIJS Brede School ook sportieve projecten op maat aan. Het Project Sportief is een project waarbinnen diverse leerlijnen van DIT IS WIJS zijn samengevoegd tot één lespakket.

De leerlingen werken projectmatig aan de ontwikkeling van diverse sportieve vaardigheden. Het Project Sportief wordt aangeboden in de vorm van een combinatie van tussenschoolse Sport & Spel workshops en een aanbod van sportieve workshops tijdens of na schooltijd.

Een greep uit ons aanbod van sportieve workshops: ybike, balspelen, yoga, freerunning en dans. Als school kunnen jullie zelf een keuze maken uit de sportieve workshops.

Op basis van de keuze voor één of meerdere leerlijnen wordt er een berekening gemaakt voor de materiaalkosten.

Naast projecten op maat biedt DIT IS WIJS ook standaardworkshops, workshops met leerlijnen en projecten ten behoeve van werkdrukverlaging. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden!Meer weten over deze projecten?

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.