Workshops Sport & Spel

De workshops Sport & Spel zijn bewegingsactiviteiten die bijdragen bij aan de brede ontwikkeling van de leerlingen. De Sport & Spel workshops worden op school ingezet buiten de reguliere gymlessen om. Binnen de workshops Sport & Spel wordt een team van ervaren vakdocenten en sport- en bewegen medewerkers ingezet om de leerlingen begeleid aan de slag te laten gaan met verschillende sporten en spelen.

Contactpersoon

Meer weten over deze workshop?

Neem contact op met Miki Tanaskovic.

Contactpersoon

Inhoud van de workshop Sport & Spel
Binnen DIT IS WIJS wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een uitdagende leeromgeving binnen de lessen. Sport & Spel is opgezet om leerlingen op een speelse en bewegelijke manier bezig te laten zijn. Samenwerken, communiceren, bewegen, sociaal emotionele ontwikkeling en sportiviteit staan centraal binnen deze activiteiten. De diverse spelen worden bij voorkeur op het schoolplein uitgevoerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld balspelen en samenwerkingsspelen.

Tijdens, tussen en na schooltijd
De workshops Sport & Spel worden tijdens, tussen en na schooltijd aangeboden, afhankelijk van de wens van de school. Tijdens schooltijd neemt onze docent vaak de klas in zijn geheel over. Het lesprogramma wordt dan meestal verdeeld over 4 lesdagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) en kan een schooljaar rond worden aangeboden. Maar andere invullingen zijn uiteraard ook mogelijk.
Tussen schooltijd wordt Sport & Spel ingezet tijdens de overblijf. En na schooltijd kan Sport & Spel ingezet worden als keuze activiteit binnen een Brede School programma.

Onze docenten
De docenten die wij inzetten voor de workshops Sport & Spel zijn ervaren vakdocenten en sport- en bewegen medewerkers. Zij gaan actief met de leerlingen aan de slag met verschillende sporten en spelen. Uiteraard zijn al onze onderwijsprofessionals in het bezit van een geldig VOG, welke voor school ook bij ons is op te vragen.

Sport & Spel coördinator
DIT IS WIJS Brede School biedt tevens de mogelijkheid om een coördinator Sport & Spel op deze activiteiten in te zetten. De coördinator verzorgt de inhoud van de lessen en onderhoud contact met de school en het vakdocententeam van DIT IS WIJS Brede School. Zo ontzorgen wij de school totaal rondom Sport & Spel.

Naast Sport en Spel biedt DIT IS WIJS ook standaardworkshopsworkshops met leerlijnen en projecten ten behoeve van werkdrukverlaging. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden!Meer weten over deze workshops?

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.