Trendy Tijdschriften

Groep 1 en 2 Binnen de lessenreeks van Trendy Tijdschriften gaan de leerlingen een eigen tijdschrift ontwerpen en maken. Stap voor stap ontdekken de leerlingen verschillende onderdelen in een tijdschrift. Aan de hand van een thema gaan de leerlingen een eigen tijdschrift maken. De leerlingen behandelen elke les een ander deel van een tijdschrift. Uiteindelijk maken de leerlingen van […]

Contactpersoon

Meer weten over deze workshop?

Neem contact op met Jesse Lub.

Contactpersoon

Doel van deze activiteit

Groep 1 en 2

Binnen de lessenreeks van Trendy Tijdschriften gaan de leerlingen een eigen tijdschrift ontwerpen en maken. Stap voor stap ontdekken de leerlingen verschillende onderdelen in een tijdschrift. Aan de hand van een thema gaan de leerlingen een eigen tijdschrift maken. De leerlingen behandelen elke les een ander deel van een tijdschrift. Uiteindelijk maken de leerlingen van deze losse opdrachten een eigen tijdschrift.

Groep 3 t/m 5

Binnen de lessenreeks van Trendy Tijdschriften gaan de leerlingen een eigen digitaal tijdschrift ontwerpen en maken. Stap voor stap ontdekken de leerlingen verschillende onderdelen in een tijdschrift. Aan de hand van een thema gaan de leerlingen een eigen digitaal tijdschrift maken. De leerlingen behandelen elke les een ander deel van een tijdschrift. Uiteindelijk maken de leerlingen van deze losse opdrachten een eigen digitaal tijdschrift.

*Binnen deze lessenserie wordt gebruik gemaakt van tablets.

Groep 6 t/m 8

Binnen de lessenreeks van Trendy Tijdschriften gaan de leerlingen hun eigen digitale tijdschrift ontwerpen en maken. Stap voor stap ontdekken de leerlingen verschillende onderdelen in een tijdschrift. Aan de hand van een doelgroep gaan de leerlingen hun eigen idee voor een tijdschrift zelf uitwerken. De leerlingen houden interviews, schrijven een column en maken een strip. De laatste lessen vullen de leerlingen zelf in en zij mogen naar eigen inzicht bedenken wat zij allemaal nog in het tijdschrift willen hebben. Uiteindelijk presenteren de leerlingen de digitale tijdschriften aan elkaar.

*Binnen deze lessenserie wordt gebruik gemaakt van tablets.

  • Aantal lessen: 10 lessen van 90 minuten
  • Doelgroep: groep 1 t/m 8
  • Groep 3 t/m 8: Binnen deze leerlijn wordt gebruik gemaakt van tablets


Dit is wat jij krijgt

  • Salaris tussen €12,- en €17,- bruto per uur.
  • De eerste 30 km van de reiskosten per dag zijn voor eigen rekening, daarna volgt een vergoeding van €0,19 per km.
  • Parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden.
  • Als je maar één uurtje werkt, krijg je er voor twee uitbetaald. (Met uitzondering van Sport en Spel)
  • Sta je ingepland op twee opdrachten op dezelfde dag? Dan wordt de tussentijd voor 50% uitbetaald.
Meer weten over deze workshop!

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.