Assessment

Bel ons direct!

010-8001010
Management functies

Werken in de top van het onderwijs!

Leerkrachten
Contact us

Vragen?
Neem contact op met Wim Klerk.

HRM force

Bij Werving & Selectie van kandidaten voor een management-, bestuurs- of intern begeleidersfuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure. Hierbij maken we gebruik van erkende/gestandaardiseerde testen op gebied van persoonlijkheid en leiderschap.

We willen een zo breed mogelijk beeld krijgen van de persoonlijkheid van de kandidaat en vertalen het persoonlijkheidsprofiel naar competenties. Een competentie beschrijft een combinatie van kennis, vaardigheden en gedrag, dat belangrijk is om met succes op een bepaald gebied resultaten te behalen. Per competentie wordt een indicatie gegeven van de mate waarin de kandidaat deze competentie kan ontwikkelen. Deze indicatie is gebaseerd op zijn/haar persoonlijkheid. Deze persoonlijkheidstest is voor ons het startpunt voor selectie, ontwikkeling en verbeteren van prestaties.

De door ons gebruikte leiderschapstest geeft inzicht in leiderschapscompetenties, leiderschapsrollen, kwaliteiten en valkuilen. Het assessment wordt ingezet om inzicht te geven in leiderschapskwaliteiten. De kandidaat kan de inzichten ook gebruiken om zichzelf (verder) te ontwikkelen als leider, waardoor het assessment ook geschikt is voor advies.

Om een goede match te maken is het voor ons belangrijk dat wij de school en/of het bestuur goed leren kennen. Onze contactpersoon komt bij u langs om uw wensen te inventariseren. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

Bekijk onze werkwijze
Recente vacatures.