Ayrton Verlaan – Social Media Ondernemers Congres 2021

Bel ons direct!

010-8001010

Ayrton Verlaan – Social Media Ondernemers Congres 2021

Woensdag 22 september. Na een heerlijke warme douche en een goed ontbijt zat ik stipt om 09:30 achter mijn laptop. Het social media ondernemers congres stond op het punt van beginnen! Een 3-daags online evenement waarbij allerlei interessante gastsprekers uit het marketing werkveld bijeenkwamen om hun unieke verhaal toe te lichten en zowel de huidige als nieuwe generatie ondernemers te inspireren. Met andere woorden, super interessant!

Eerste dag

Na de introductie van Mark Boogers stond de eerste gastspreekster al klaar om haar verhaal te doen. De vraag hoe men Pinterest kan inzetten voor de marketing van een bedrijf staat in haar verhaal centraal. Een uniek verhaal met allerlei nieuwe inzichten en een nieuw perspectief voor mijn eigen werkomgeving. Heel gaaf!

Na zes andere gastsprekers en vijf kantjes aan aantekeningen verder zat de eerste dag van het congres erop. Wat een evenement! Waar normaal gesproken de vermoeidheid van het staren naar je beeldscherm makkelijk erin sluipt, zorgde de diversiteit aan gastsprekers en onderwerpen ervoor dat je geen moment wilde missen. Onderwerpen als Pinterest, e-mail marketing, vloggen, Linkedin en Instagram kwamen allen al voorbij. En dit was pas de eerste dag! 

De tweede dag

En nu de tweede dag. Na hetzelfde ritueel als de dag ervoor zat ik om 09:30 met smart te wachten: ‘’Wat voor moois ga ik vandaag mee krijgen van de gastsprekers’’. Een aantal onderwerpen, waaronder personal branding en de beste advertentie strategieën, passeerden al de revue. Het hoogtepunt van de dag was hierin het verhaal van Mark Tuitert over First Energy Gum. Een ijzersterk verhaal over het genereren van meer conversie en de manier waarop je als bedrijf zijnde het beste jouw ‘brand’ kunt opbouwen. Weten wat er speelt bij de doelgroep om hier vervolgens met een ideale oplossing, verpakt in een goed aansluitend verhaal, op in te spelen. Een ondernemersverhaal waar heel veel inspiratie uitgehaald kan worden!

De derde dag

Met het bovenstaande verhaal nog fris in het hoofd en nieuwe inspiratie voor mijn eigen werkomgeving ga ik vol enthousiasme beginnen aan de derde en laatste dag van het congres. Ook hier kwamen weer nieuwe onderwerpen en inspiraties aan bod die voor iedere marketeer van waarde zijn. Bijna teveel om op te noemen!

Nu het congres al een aantal dagen achter de rug is kan ik de tijd nemen om al die pagina’s aan aantekeningen rustig door te nemen en te bestuderen. Wat een evenement! Met super veel plezier en enthousiasme heb ik elk verhaal tot me mogen nemen om te kijken hoe ik daar mijn persoonlijke draai aan kan gaan geven. Het social media ondernemers congres, een aanrader voor elke ondernemer!

Wil jij ook werken bij het leukste bedrijf in het onderwijs en jezelf blijven ontwikkelen? Bekijk hier al onze vacatures.