Celine, koningin van de loonstrook

Bel ons direct!

010-8001010

Celine, koningin van de loonstrook

Celine IJdo, onze meest recente aanwinst van team administratie. Celine, ook wel koningin van de loonstrook genoemd, wordt blij als de salarisverwerking helemaal vlekkeloos verloopt. 4 maanden geleden kwam ze ons team versterken. Tijd om haar een aantal vragen te stellen over de afgelopen periode.


Hoi Celiné, hoe vind je het, nu je echt helemaal bent ingewerkt?

“Na 4 maanden bij DIT IS WIJS kan ik wel zeggen dat ik inmiddels mijn draai heb gevonden. Ik werk in een leuk team met leuke collega’s. De eerste weken stonden in het teken van on boarden, kennismaken en de processen binnen de organisatie leren. Nu we de beste manier van werken hebben afgestemd worden de processen steeds meer op de juiste manier toegepast. Dat maakt het steeds prettiger werken.“

Goed om te horen! Waar ga jij je de komende periode op focussen?

 “Ik blijf mij voorlopig focussen op de juiste en het tijdig verwerken van de salarissen van onze professionals. De uitdaging zit hem in dat bijna elke collega een belangrijke rol speelt in het correct uitvoeren van het proces, maar dat geldt hetzelfde voor de professional. Zodra het ergens in dit proces blijft hangen komt dat uiteindelijk terecht bij team administratie. Wij zitten aan het einde van de keten met mij als contactpersoon. Mijn taak om te zorgen dat alles goed verloopt. Als dat lukt, is er een grote uitdaging geslaagd!”

Welke doelen wil je komend jaar behalen binnen jouw functie?

“Mijn doel is om de mensen meer bewust te maken van het proces. De uitwerking van de salarisverwerking, met als tastbaar eindproduct: de loonstrook. De loonstrook blijft een uitdagend product dat lang niet voor iedereen duidelijk en begrijpelijk is. Het doel van ons, als werkgever, is om dit zo goed en makkelijk mogelijk uit te leggen. Dit blijft een uitdaging, omdat er jaarlijks wijzigingen zijn. Wat mag er wel en niet zichtbaar op een loonstrook? Daar wijzigt altijd wel iets in. Als mensen eindelijk gewend zijn aan de strook dan verandert er wel weer iets.” zegt Celine.

Een ander doel is meer gericht op het eigen maken van het nieuwe verloningssysteem, dat per 1 januari 2021 in gebruik is genomen door DIT IS WIJS. “Een nieuw systeem zorgt voor de nodige uitzoek probleempjes, maar om dit alles kloppend te krijgen is wel een team nodig. Met alle collega’s, die een andere manier van werken eigen moeten maken hoop ik dat we aan het eind van het jaar ons doel hebben bereikt om dit systeem, deze werkwijze op de kaart te hebben gezet en dat we het kunnen gaan uitbouwen.”

Waar haal jij in je werk het meest voldoening uit?

“Belangrijkste is en blijft het contact met je collega’s en de professionals. Als het contact goed en gezellig is maakt dat het werk sowieso leuker! Ik haal voldoening uit mijn werk op het moment dat alle loonstroken weer zijn succesvol zijn gedraaid en er zo min mogelijk vragen uit komen! Dat betekend dat wij (als team) ons werk goed hebben gedaan en alles duidelijk is.. Wanneer dit niet het geval is, is het de uitdaging dit zo goed en snel mogelijk uit te zoeken en op te lossen. Wanneer dit dan weer lukt geeft dat ook echt een heel goed gevoel! Mensen blij, wij blij!”


Wil jij ook deel uitmaken van het leukste team binnen het onderwijs en een bijdrage leveren aan het behalen van onze missie?

Bekijk onze interne vacatures en word onze nieuwste collega!