DIT IS WIJS schooljaar 2017-2018

Het nieuwe schooljaar 2017-2018 is inmiddels weer begonnen! Wij hopen dat jullie een leuke vakantie hebben gehad en nu opgeladen zijn om dit jaar weer te knallen.

 

Wij hebben in de vakantie niet stil gezeten en we hebben een aantal veranderingen en nieuwe ontwikkelingen voor jou. Zo hebben wij leuke trainingen en leerzame workshops, is er een nieuw kantoor geopend voor de regio Noord-Brabant en Zeeland en kan jij kortingen krijgen via de Voordeelservice! Ben jij benieuwd? Lees dan deze blog!

DIT IS WIJS Breda
In de zomervakantie heeft DIT IS WIJS hard gewerkt aan de opening van het nieuwe kantoor in Breda. Vanaf nu kan jij via Iris terecht komen bij scholen in de regio Noord-Brabant en Zeeland! Kijk op ditiswijs.nl of bel naar 076-7676356! Of neem direct contact op met Iris Greve via mail (iris@ditiswijs.nl) of mobiele telefoon: 06-57339577.

De DIT IS WIJS Academy
DIT IS WIJS biedt leuke en leerzame workshops aan. DIT IS WIJS streeft naar de beste kwaliteit voor haar docenten en daarom kunnen de docenten gratis gebruik maken van de DIT IS WIJS Academy workshops. Hiermee krijgen de onderwijsprofessionals van DIT IS WIJS een extra toegevoegde waarde als zij worden ingezet op de scholen en kunnen zij gebruik maken van de laatste en beste inzichten op onderwijsgebied. Heb jij specifieke vragen? Dan kunt u contact opnemen met Yvette Dettingmeijer via: yvette@ditiswijs.nl

Trainingen via DIT IS WIJS
Docenten van DIT IS WIJS hebben de mogelijkheid om trainingen te volgen voor hun eigen ontwikkeling! Heb je vragen dan kan je onze trainers per mail bereiken:
– Judith : judith@ditiswijs.nl (Rotterdam)
– Sonja : sonja@ditiswijs.nl (Hilversum / Hoofddorp)
– Jesse : jesse@ditiswijs.nl (Sport en Spel)
– Mariëtte : mariette@ditiswijs.nl (Digibord)

Onze trainers zullen alle docenten persoonlijk een mail sturen met informatie over de aankomende trainingen. Je kan ze ook volgen via Facebook Events! Een nieuwe training dit jaar is “Intervisie”! Blijf op de hoogte door onze Facebook-pagina in de gaten te houden!

DIT IS WIJS Voordeelservice
Alle docenten en medewerkers van DIT IS WIJS krijgen collectieve kortingen via de Voordeelservice. Wat houdt de Voordeelservice precies in?

Profiteer vanaf nu van diverse collectieve kortingen! Is jouw auto binnenkort toe aan een grote of kleine onderhoudsbeurt of wil jij een eigen auto leasen? Wil jij je bij- of omscholen met korting of ben je op zoek naar nieuwe lesstof? Ben jij van plan te gaan sporten of wil jij voortaan met een nieuwe fiets naar werk? Bekijk onze kortingen in de METIS Portal!

DIT IS WIJS heeft met diverse bedrijven collectieve kortingen afgesproken waar jij gratis van kan profiteren! Wil jij profiteren van een:
– Onderhoudsbeurt voor je auto;
– Nieuwe fiets om naar werk te gaan;
– Nieuwe opleiding volgen, bij- of omscholen;
– Een nieuwe auto private leasen;
– Extra voordelige verzekering;
– Een sportschoolabonnement.

Schrijf je snel in!

DIT IS WIJS Maandupdate
Wil jij elke maand op de hoogte gehouden worden over verschillende onderwerpen binnen DIT IS WIJS en het onderwijs? Schrijf je hier in voor de DIT IS WIJS Maandupdate!