Kinderen aandacht geven, zodat zij zichzelf verder ontwikkelen

Bel ons direct!

010-8001010

Kinderen aandacht geven, zodat zij zichzelf verder ontwikkelen

S.V. GIO is een echte club, met Giovanni als hoofdtrainer en Marieke als onderwijsadviseur. S.V. GIO stimuleert kinderen die veel beter kunnen op school, via een onderwijs- en sportprogramma, om te werken aan hun zelfvertrouwen en toekomst. Het doel is om de kinderen een goede start in het voortgezet onderwijs te geven en hen te leren dat ze hun eigen koers kunnen bepalen.

Tijdens dit sport- en onderwijsproject van 20 weken, werken kinderen één keer in de week, in een groep van 15 kinderen, aan out of the box opdrachten met betrekking tot begrijpend lezen, spelling en rekenen. Deze groepen worden begeleid door een geschoolde docent en studenten van diverse MBO en HBO opleidingen. Ouders zitten automatisch in de supportersvereniging welke regelmatig bij elkaar komt.

 

Het is dan ook vanzelfsprekend dat DIT IS WIJS een aanvulling levert op het aantal geschoolde docenten binnen de Feyenoord Foundation. Onze docenten bieden de kinderen binnen het project van S.V. GIO ondersteuning, hulp en begeleiding.

Aanleiding voor ons om kort met een docent van DIT IS WIJS te praten over wat hij doet bij DIT IS WIJS en wat zijn activiteiten bij S.V. GIO zijn. Maar ook om ervaringen te delen over hoe het is om te werken via DIT IS WIJS.

Persoonlijk
,,Ik ben Aliey van Leeuwaarde, een Eerstegraads docent Lichamelijke Opvoeding. Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij DIT IS WIJS en werk ik 2 à 3 dagen per week bij leuke opdrachten! In de zomervakantie kwam ik een interessante vacature tegen en werd, nadat ik er op had gesolliciteerd, eigenlijk gelijk gebeld om langs te komen bij DIT IS WIJS. Als beginnend docent is het een onwijs goede werkgever en je hebt veel vrijheid omdat je zelf je beschikbaarheid kan doorgeven.”

S.V. Gio
,,Ik werk 1,5 dag per week bij de foundation. Samen met de studenten beginnen we de dag met alles voor te bereiden. Na de voorbereiding halen we de kinderen op en gaan de lessen beginnen. Er zijn educatieve lessen, waar kinderen begrijpend lezen, rekenen, spelling etc. krijgen. Maar ook tijdens de sportlessen leren ze veel door verschillende clinics. Het leukste vind ik dat de kinderen, eersteklas leerlingen van een ISK of kinderen uit groep 7 en 8, vol enthousiasme deelnemen aan het programma.”

DIT IS WIJS
,,Ik vind het mooi om te zien dat DIT IS WIJS samenwerkt met S.V. GIO. Een goede match omdat ze kinderen de aandacht geven die zij nodig hebben zodat zij zich beter kunnen ontwikkelen. Het stukje talentontwikkeling is belangrijk bij DIT IS WIJS. DIT IS WIJS is een goede werkgever en ik ben erg tevreden met de diensten. Mijn uiteindelijke doel is om te werken als gymdocent binnen een gesloten jeugdinrichting. Misschien behaal ik dit doel wel met DIT IS WIJS. Dat zou helemaal super zijn!”

Lijkt het jou leuk om te werken via DIT IS WIJS voor bijvoorbeeld de Brede School of ben jij benieuwd naar welke vacatures er nog openstaan bij ons? Kijk dan op: ditiswijs.nl/vacatures