Jij bent belangrijk en heel hard nodig, zeker in deze tijd!

Bel ons direct!

010-8001010

Jij bent belangrijk en heel hard nodig, zeker in deze tijd!

Bij DIT IS WIJS ontvangen wij iedere week veel sollicitaties. Onderwijskrachten die hun steentje bij willen dragen aan het lerarentekort. Wij geloven erin dat het persoonlijk contact de match tussen ons alleen maar beter maakt. Daarom voeren wij de kennismakingsgesprekken altijd onder het genot van koffie of thee op onze vestigingen.

De scholen zijn dicht, en nu?
Nu de Nederlandse regering heeft besloten om maatregelen te treffen die ook bij ons in de organisatie gelden, zullen wij, zoals het onderwijs dat ook is, creatief en flexibel moeten zijn. Zo werkt een deel van ons team vanuit huis en een deel op kantoor. Achter de schermen werken we hard om ervoor te zorgen dat kinderen het onderwijs krijgen dat ze verdienen. Zeker in deze tijd!

Blijf solliciteren!
Want wat gebeurt er met de kennismakingsgesprekken die wij normaliter op ons kantoor voeren? Niet getreurd! We ontmoeten je nog steeds met veel plezier, maar dan online! Het allerbelangrijkste? Blijf solliciteren! We willen optimaal voorbereid zijn als de scholen straks weer open gaan. Juist dan is jouw hulp harder nodig dan ooit!

Online sollicitatieprocedure
Wij werken gewoon door en zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Je wordt nog steeds telefonisch benaderd door één van onze collega’s. Hij of zij neemt jouw cv en een aantal praktische zaken met je door. Ben jij nóg enthousiaster geworden om voor DIT IS WIJS te werken? Mooi! Dan nodigen wij jou uit voor een videogesprek. Je ontvangt een link in je mailbox, waarmee je op het afgesproken tijdstip kunt videobellen. Vond je het gesprek ook zo prettig? Welkom bij DIT IS WIJS!

Voorbereidingen
Wij gaan er achter de schermen voor zorgen dat alles wordt geregeld en je zo snel mogelijk aan de slag kunt! Zo ben jij klaar om aan het werk te gaan zodra de scholen weer open gaan. Je bent belangrijk en heel hard nodig!

Wanneer de rust is teruggekeerd en de regering de maatregelen heeft ingetrokken, ben je uiteraard alsnog van harte welkom bij ons op kantoor om kennis te maken met je recruiter!

Kijk snel op onze vacaturepagina en wij zitten (achter een beeldscherm weliswaar) klaar met koffie om met jou in gesprek te gaan!

Blijf gezond, zorg goed voor je omgeving en hopelijk tot snel!

#Dag5inquarantaine #zorggoedvoorelkaar #wijwerkendoor #blijfsolliciteren #helponsontzorgen

 

Wil je online kennis maken met één van onze recruiters? Laat hier van je horen.