“We staan nu vanuit huis voor de leerkrachten en scholen klaar”

Bel ons direct!

010-8001010

“We staan nu vanuit huis voor de leerkrachten en scholen klaar”

Door het coronavirus zijn de scholen gesloten en hebben veel werknemers het bureau op kantoor ingewisseld voor de keukentafel. Ook onze recruiters staan thuis klaar voor onze leerkrachten. We geven je een kijkje in een dag als recruiter vanuit huis bij onze collega Tessa!

Om 7.00 uur gaat de wekker. Na een paar keer snoozen herinnert een kinderstem mij eraan dat het nu echt tijd is om het bed uit te komen. Even samen knuffelen en dan is het tijd om de dag te beginnen: douchen, tanden poetsen en ontbijten.

Om 9.00 uur heb ik een videogesprek met mijn collega’s. Leuk om iedereen toch even te zien, voornamelijk met kleine oogjes en een kop koffie in de hand. We houden een dagstart en nemen de focuspunten door. We willen er zijn voor de leerkrachten en scholen, het uitgangspunt blijft dan ook hoe wij hen kunnen ondersteunen.

Na mijn collega’s even te hebben gezien staat er een Skype-gesprek met een leerkracht op de planning. Ook hierin zijn de maatregelen rondom het coronavirus voelbaar. We hebben een positief gesprek en spreken af een persoonlijke kennismaking in te plannen wanneer dit weer mogelijk is. Uiteraard ga ik alvast voor haar aan de slag

Tijd voor de lunch en om een frisse neus te halen! Ik besluit een rondje in de buurt te lopen, om toch weer even met mijn neus uit de laptop te zijn. Het zonnetje draagt bij aan creatieve ideeën!
Weer terug op mijn werkplek verwerk ik het kennismakingsgesprek wat ik vanochtend heb gevoerd. Ik beantwoord nog wat mailtjes en peil bij andere leerkrachten hoe het met ze gaat. De reacties zijn positief! Ondanks dat er veel veranderingen voor iedereen zijn, heerst het gevoel van samenwerken en de drang om te ondersteunen waar kan.

De dag is voorbij gevlogen. Tijd om de laptop dicht te doen, morgen weer een nieuwe dag.