De innovatieve werkgever in het onderwijs!

Bel ons direct!

010-8001010

De innovatieve werkgever in het onderwijs!

meer dan alleen voor de klas staan!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Een baan die past bij jouw wensen en behoeften? DIT IS WIJS heeft diverse vacatures beschikbaar; voor een ieder wat wils! Nieuwsgierig waarom werken bij DIT IS WIJS dé juiste keuze is voor jou?

Lees snel verder.

 

Samen zijn wij WIJS
Onze recruiters staan altijd voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Samen ontdekken we waar jouw voorkeur ligt en matchen we jou aan een leuke school. Wij geloven in teamwork; Samen zijn wij WIJS!

Baas over je eigen agenda
Een van onze kernwaarden is flexibiliteit. Jij bepaalt wanneer je wilt werken. Je beschikbaarheid kun je in onze portal aangeven. Heb je zin om twee maanden achter elkaar te werken of ben je van plan om een mid-week weg te gaan? Studeer je of werk je ook nog ergens anders? Wanneer je tijdig je beschikbaarheid aangeeft houd je de regie over je eigen planning. Wel zo handig!

Kennis is macht
DIT IS WIJS werkt landelijk met veel scholen en schoolbesturen samen. Dat geeft jou de mogelijkheid om op verschillende scholen ervaring op te doen. Geen dag is hetzelfde! Je leert werken met verschillende collega’s, je ervaart de nieuwste onderwijstechnieken in verschillende onderwijsvormen en je leert om te gaan met verschillend gedrag van kinderen. Ook afwisselend werken met allerlei schoolculturen is erg interessant en werkt verdiepend en dynamisch. Kennis delen en kennis opdoen; werken aan een wijze toekomst!

Dat is voordelig!
Werk je bij DIT IS WIJS, dan profiteer je van voordeel op voordeel. Onze Voordeelservice geeft je recht op korting op producten en diensten. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op een onderhoudsbeurt van je auto of op verzekeringen. En ga je het liefst lekker sportief op de fiets naar school? Dan krijg je korting op de aanschaf van je nieuwe fiets!

Eén team, één missie, één taak
Wij willen het gehele Nederlandse onderwijs ontzorgen met innovatieve oplossingen in personeelsdiensten en talentontwikkeling. Dit doen wij niet alleen, maar samen met jou.
Als onderwijsprofessional van DIT IS WIJS ben jij van toegevoegde waarde in ons team. Samen werken wij aan een wijze toekomst voor jou en de kinderen!

Groei en ontwikkeling; dat is WIJS!
Werken bij DIT IS WIJS betekent kosteloze training en coaching. Onze coaches komen langs op school voor een flitsbezoek en geven op de verschillende vestigingen trainingen. Zo kun jij blijven doorgroeien en ontwikkelen. Bij ons ben je altijd op de hoogte te blijven van de laatste onderwijstrends en ontwikkelingen. Zo sta jij altijd voorbereid voor de klas; een echte wijze onderwijsprofessional!

De keuze is reuze!
Je pabo-diploma op zak en op zoek naar een baan in het onderwijs? Een tijdje uit het onderwijs geweest, maar kriebelt het weer om aan de slag te gaan? Werk je al als juf of meester maar ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Of ben je een schoolleider met een missie en visie op zoek naar die ene school die jou nodig heeft? Bij DIT IS WIJS is er voor ieder wat wils! Bekijk onze vacatures en neem contact op met één van onze recruiters. Waar ligt jouw passie?

Wees WIJS en kies voor zekerheid
DIT IS WIJS biedt haar onderwijsprofessional bij aantoonbare kwalitatieve inzet graag meer zekerheid. Zo kun je in aanmerking komen voor vaste uren, waardoor je verzekerd bent van een vast inkomen per maand. En je krijgt zelfs de vakanties doorbetaald! Wij denken met je mee!

“Passie voor onderwijs, oog voor talentontwikkeling en een hart voor kinderen” – Wij kiezen voor jou! We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen op een van onze vestigingen.

Kies jij voor ons? Een WIJS besluit!