DIT IS WIJS Brede School

Activiteiten, workshops en projecten op maat
DIT IS WIJS Brede School is een totaalaanbieder van het Brede School concept. Wij bieden meer dan 150 leerlijnen en workshops aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen. Naast de workshops met leerlijnen biedt DIT IS WIJS ook standaardworkshops, projecten op maat en projecten ten behoeve van werkdrukverlaging.

Brede School
Standaard Workshops
Workshops met leerlijnen
Projecten op maat
Werkdrukverlaging
Sport en Spel

Invulling van vakantieschool

Vanaf de zomervakantie 2019 biedt DIT IS WIJS Brede School de mogelijkheid om de invulling van een vakantieschool te realiseren. Wij regelen alles van A tot Z: van de organisatie tot de inhoudelijke invulling, inzet van (vak)docenten en benodigde lesmaterialen! Wij ontwerpen een programma op maat voor uw school en gaan aan de slag met de organisatie en uitvoering van de vakantieschool.

Heeft u interesse in ons aanbod?

Neem dan contact op met Jesse Lub.

Contact
Onze voordelen:

Bekijk ons aanbod voor 2019 - 2020

Download hier onze brochure

Activiteiten, workshops en projecten op maat

Projecten met leerlijnen
Veel van onze 150 leerlijnen zijn door onszelf ontwikkeld. In al onze leerlijnen staat talentontwikkeling bij leerlingen centraal. Onze activiteiten worden tijdens en na schooltijd ingezet. Wij ontzorgen scholen door vakkrachten, leerlijnen en materialen te verzorgen. Hierdoor is DIT IS WIJS de ideale regiepartner in het Brede School concept.

Wij bieden talentontwikkeling op de volgende vakgebieden:

 • 21st Century Skills Creatief
 • Koken
 • Techniek
 • Sportief Natuur en
 • omgeving
 • Digitale geletterdheid/ICT
 • Sociale vaardigheden
 • Expressief
 • Nederlandse taal en vreemde talen
 • Educatief
 • Rekenen en Wiskunde
 • Wetenschap & Techniek

Meer weten? Klik hier

Standaard workshops
Voor deze workshops wordt een vakdocent ingezet, waarbij optioneel ook materialen ingekocht kunnen worden. Dankzij onze jarenlange ervaring in het onderwijs hebben wij inmiddels een zeer groot aanbod aan vakdocenten op diverse vakgebieden zoals creatief, sportief en techniek.
Meer weten? Klik hier

Projecten op maat
Onze docent kan gebruik maken van eigen werkervaringen en de leerlijnen van DIT IS WIJS om een passend project voor uw school te creëren, wat aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Denk hierbij aan projecten als Musical en Plusklas.
Meer weten? Klik hier

Werkdrukverlaging
Met projecten op verschillende gebieden bieden wij een zinvolle invulling aan de inzet van werkdrukverlagingsgelden. Op deze manier hebben de groepsdocenten meer tijd om zich te richten op de leerlingen en het bieden van kwalitatief goed onderwijs.
Meer weten? Klik hier

Sport & Spel
De workshops Sport & Spel worden op school ingezet buiten de reguliere gymlessen om. De bewegingsactiviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van de leerlingen. Binnen de workshops Sport & Spel wordt een team van ervaren vakdocenten en sport- en bewegen medewerkers ingezet om de leerlingen begeleid aan de slag te laten gaan met verschillende sporten en spelen.
Meer weten? Klik hier