Beleid en strategie

Bel ons direct!

010-8001010

Schrijf je direct in!

Blijf verder groeien als leerkracht in het onderwijs.
person

Contactpersoon

Vragen?

Heb je vragen over beleid en strategie?
Neem dan contact op met Wim.

Neem dan contact op met Wim.

Beleid en strategie

Als schooldirecteur sta je vandaag de dag voor een uitdagende opdracht. Afhankelijk van het type onderwijs en de rol van een bestuur, variëren de werkzaamheden van het zorgdragen van kwalitatief goed onderwijs tot het leidinggeven aan je onderwijsteam. Tegelijkertijd ben je verantwoordelijk voor het handhaven en bewaken van de schoolbegroting. Of denk je na over het inzetten van subsidies om leerachterstanden weg te werken. 

Als directeur beschik je soms niet over alle competenties die nodig zijn om zijn of haar school succesvol aan te sturen en verder te brengen. Je kan natuurlijk bij het bestuur om hulp vragen. Ook hier is er vaak gebrek aan tijd, specifieke kennis en kunde.

Bij DIT IS WIJS helpen we je graag verder in het zadel. We werken samen met een vaste pool van adviseurs en coaches op het vlak van verandermanagement binnen het onderwijs, procesbegeleiding, onderwijskunde en strategie en organisatieontwikkeling. Juist daarom heeft DIT IS WIJS een afdeling die zich specifiek bezighoud met het coachen en begeleiden van schooldirecteuren op uitvoeren beleid en strategie. Wij matchen jou op basis van thema, vraagstuk en individu aan één van onze coaches. 

Kort samengevat: 

  • Op basis van kennismakingsgesprek coachingsvraagstuk bepalen
  • Coachingstraject op maat bespreken
  • Coachingssessies van 1 – 1,5 uur per keer
Deel deze cursus