coronasneltest

Bel ons direct!

010-8001010

Eerste coronateststraat specifiek voor het onderwijs

Samen zorgen we ervoor dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd.

Frank Voskuil
Weet alles van het onderwijs

Corona sneltest-straten voor onderwijsprofessionals

DIT IS WIJS heeft in samenwerking met Maatwerk Arbeidsadvies een COVID-19 sneltest-locatie in Sassenheim ingericht. De teststraat is specifiek bedoeld voor onderwijsprofessionals. Hiermee dragen we bij aan de continuïteit van het onderwijs in Nederland, wat op wankelen staat door plotselinge uitval van leerkrachten door het coronavirus.

Door snel te testen weet jij als onderwijsprofessional binnen no-time of je besmet bent. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus en sta je weer snel terug voor de klas, met een zeker gevoel. De testen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde specialisten. Binnen 30 minuten heb je het resultaat in je mailbox. Met een betrouwbaarheidspercentage van 96% geeft de test snel betrouwbaar resultaat.

Samen zorgen we ervoor dat geen klas meer naar huis wordt gestuurd!

Houd bij het inplannen van een afspraak de BRIN-code van de school waar jij werkt bij de hand en gebruik de actiecode DIWTEST20.

Hier zorgen wij voor:

✔️Goedgekeurde test

✔️Medisch en getraind personeel

✔️Corona-proof

✔️Strenge hygiëne

✔️Nauw contact met de GGD

✔️Onder leiding van medisch adviseur /bedrijfsarts


Ben je een collega van DIT IS WIJS?

Vraag de code aan bij jouw contactpersoon, plan een afspraak in via de link op deze pagina en betaal de test direct via iDeal. Vergeet niet de kosten te declareren.

Werk je niet bij DIT IS WIJS?

Ook jij kunt gebruik maken van de corona teststraat. Overleg dit met jouw werkgever en zorg dat je de BRIN-code van jouw school bij de hand hebt om een afspraak te maken.

Openingstijden teststraten

Voor €60,00 kan iedere onderwijsprofessional zich van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur ‘s ochtends tot 19.00 uur ‘s avonds laten testen bij één van de twee testlocaties. Onderwijsprofessionals maken €99,00 over per iDeal betaling en hiervan betaalt DIT IS WIJS, na aantoonbaar bewijs dat de aanvrager in het onderwijs werkzaam is, €39,00 terug. Onderwijsprofessionals die bij DIT IS WIJS werken krijgen de volledige kosten vergoed. Hiermee investeert DIT IS WIJS in het onderwijs en streven wij ernaar om geen klas meer naar huis te sturen. 

Disclaimer:

Maatwerk Arbeidsadvies is volledig verantwoordelijk voor het uitvoeren van de testen. DIT IS WIJS is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de uitkomst van de test of eventuele onjuistheden.
Heb jij talent met lesgeven?

Leer kinderen de basis van hun toekomst, leer ze de mooiste dingen. Sta gelukkig en verzekerd voor de klas met plezier in het vak, niet als invaller maar als Talent.