Cursusthema’s

Bel ons direct!

010-8001010

Blijf groeien.

Bouw met ons aan
jouw wijze toekomst en
blijf jezelf ontwikkelen

Cursussen bij DIT IS WIJS

Bij DIT IS WIJS staat ontwikkeling centraal. Dagelijks zetten we stappen om beter te worden. Soms hele kleines stapjes, soms hele grote stappen. We investeren in jouw toekomst en bieden cursussen aan vanuit diverse thema’s. Bekijk hieronder de cursussen gesorteerd per thema of bekijk ons gehele overzicht.

Advantages
Thema Pedagogiek

Binnen het thema Pedagogiek staat de wijze van het opvoeden centraal. Je helpt de leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Hoe ga je om met heftige driftbuien of een leerling die niet naar je luistert?

Advantages
Thema Didactiek

Hoe breng je de gewenste informatie over op de leerlingen? Wat is de juiste wijze om vaardigheden aan te leren die de leerlingen moeten onthouden? De leerprocessen staan centraal in het thema Didactiek.

Advantages
Thema Organisatie

Het thema zegt het al: Organisatie. Hoe zorg je voor de beste structuur door de dag heen? Hoe richt je de klas het beste in, zodat dit goed te managen is en op welke wijze komt orde houden het beste tot zijn recht?

Talenten ontwikkelen wij bij DIT IS WIJS

Wij hebben oog voor jouw talent. Investeer in je eigen groei en volg cursussen en workshops in onze Academie. Samen bouwen wij aan een wijze toekomst!

Jouw toekomst bij DIT IS WIJS

DIW