Online cursus ‘Dagprogrammering’

Bel ons direct!

010-8001010

Schrijf je direct in!

Blijf verder groeien als leerkracht in het onderwijs.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
person

Contactpersoon

Vragen?

Heb je vragen over een cursus?
Neem dan contact op met Sonja.

Neem contact op met Sonja.

Online cursus ‘Dagprogrammering’

Didactiek | Organisatie | Pedagogiek
location Online

Doelgroep:

Deze training is ontwikkeld voor collega’s werkzaam bij DIT IS WIJS met een contract op Leerlijnen, die inzetbaar is of ingezet wordt op dagprogramma’s schooljaar 2021-2022.

Doel van de cursus:

DIT IS WIJS heeft gehele divisie Leerlijnen in een nieuw jasje gestoken, tijdens deze training wordt uitgelegd wat scholen van jou verwachten als vakleerkracht. De ‘DIT IS WIJS vakleerkracht 2.0’ maakt voornamelijk gebruik van de eigen expertise, en weet dit te combineren met bestaande lespakketten van DIW en te koppelen aan de leerbehoefte van de school. Als vakleerkracht wordt jij de spil tussen de groepsleerkrachten en directie van de school om zorg te dragen voor een passend, op maat ontwikkelde leerlijn. Wij geven je praktische tips en tricks om zelf een doorlopende leerlijn te ontwikkelen voor de school waar jij werkt. Wat neem je mee? Hoe bereid je je voor?

Waarom mag jij deze training niet missen?

Een goede voorbereiding, is het halve werk! Als vakleerkracht werken voor een dagprogramma voor hele groepen van 25 leerlingen vraagt flexibiliteit, communicatieve skills en een goede organisatie. Wij helpen je graag op weg om jouw inzet succesvol te maken en te werken aan een langdurige samenwerking met de school waar jij werkt.

Deel deze cursus