Training ‘Workshops Sport en Educatie – Leer Bewegend’

Bel ons direct!

010-8001010

Schrijf je direct in!

Blijf verder groeien als leerkracht in het onderwijs.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
person

Contactpersoon

Vragen?

Heb je vragen over een cursus?
Neem dan contact op met Sonja.

Neem contact op met Sonja.

Training ‘Workshops Sport en Educatie – Leer Bewegend’

Didactiek | Organisatie | Pedagogiek
location Rotterdam
data 17/08/2021 time 13:00 - 15:00

Voor wie is deze training bedoeld:

Collega’s van DIT IS WIJS met contract op Leerlijnen, die inzetbaar is of ingezet wordt voor tussenschoolse workshops Sport & Educatie schooljaar 2021-2022

Doel van de cursus:

Sport & Educatie is de nieuwe manier van werken van DIT IS WIJS Leerlijnen voor het tussen schoolse aanbod. DIT IS WIJS biedt tijdens het pauzeprogramma van een school een combinatiepakket van diverse sporten en spelen aan, maar wil daarnaast ook de leertijd voor de leerlingen verlengen door dit te combineren met verschillende reken- en taalspelletjes in de vorm van leermatten. Tijdens deze training leert de vakleerkracht alles om de leermatten van Leer Bewegend op de juiste manier in te zetten waardoor kinderen dit als een uitdaging zien!

Waarom mag jij deze training niet missen?

Bij DIT IS WIJS willen wij een kwaliteitsslag maken, een betere aansluiting op de wensen van de scholen en de leerbehoefte van de leerlingen. Wij willen dit op een leuke en alternatieve manier aan blijven bieden dan het schoolse leren; ben jij de vakleerkracht die hierin mee gaat en binnen het ‘versie 2.0’ DNA van DIT IS WIJS past?

De training wordt verzorgd door Lucas Stuijver.

Deel deze cursus