De krachten van DIT IS WIJS – Onderwijskrachten

Bel ons direct!

010-8001010

Leuk dat je er bent!

Pabo student, pedagogische medewerker, startende juf of meester, ervaren docent, herintreder of carrièreswitcher. Welkom bij DIT IS WIJS. Wij hebben dé baan die bij jou past. Of je nu wilt werken in het primair, voortgezet of speciaal onderwijs, het mbo of de kinderopvang. Bij DIT IS WIJS sta jij aan het roer van jouw carrière. Geef les zoals jij dat wil, op een school die bij jou past. Jouw talent optimaal benutten en doen waar jij blij van wordt. Te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf!

Benieuwd wie onze krachten zijn?

Dit zijn onze krachten!

Doen waar je blij van wordt.

Wat je achtergrond ook is, wij hebben dé perfecte uitdaging voor jou. Ontmoet de krachten van DIT IS WIJS. Zij hebben hun plek al gevonden! Laat je inspireren door hun verhaal. En herken jij jezelf in één van onze kanjers? We ontmoeten je graag.

Speciaal onderwijs

Speciaal onderwijs

Groepsleerkracht

Meester Ruben! Met het pabo-diploma op zak zet hij zich dagelijks in. In het speciaal onderwijs voelt hij zich helemaal thuis. “Het is zo mooi om de leerlingen te geven wat zij verdienen”

Hoe jij het verschil kunt maken in het speciaal onderwijs? 

Talent

Talent

Carrièreswitcher

Juf Vera! Ze zet zich dagelijks in om de leerlingen een kansrijke toekomst te geven. Ze werd via het opleidingstraject versneld opgeleid tot leerkracht in het basisonderwijs. “De glimlach van een kind, daar krijg ik echt een warm gevoel van.”

Droom jij ook van een baan in het onderwijs?

Pabo'er

Pabo'er

Invalkracht

Juf Yvonne! Een topper die dagelijks op een andere school werkt. Zo werkt ze elke dag in een andere omgeving en ziet ze andere kinderen. “Hier word ik echt heel gelukkig van.”

Wil jij net als Yvonne ervaring opdoen op verschillende scholen? 

Leerkracht

Leerkracht

Langdurig

DIT IS… juf Marieke. Ze doet waar
ze als meisje van droomde.
Vroeger nam ze dictees af bij haar neefjes. Die weten inmiddels alles, maar de kids van haar groep 4 nog niet. 

Voor welke klas wil jij het liefste staan?

1e en 2e graads docent

1e en 2e graads docent

VO / MBO

DIT IS… Cees. Biologiedocent aan het gymnasium. Dit jaar geeft hij les aan derdejaars leerlingen én een eindexamenklas. Waar de uitdaging in zit? Bezig zijn met je vak in hoofdletters. Een inhoudelijke dialoog aan kunnen gaan met de leerlingen, ze voorbereiden op academisch niveau. Daar haalt Cees voldoening uit.

Welke klas geef jij het liefste les? Bij DIT IS WIJS bepaal jij.

Jouw talent optimaal benutten?

Jouw talent optimaal benutten?

Wil je lesgeven op een school die bij jou past?

Persoonlijk kennismaken en sparren over jouw ideale baan?

We staan voor je klaar om je te helpen. Samen kijken we naar jouw volgende stap, waar jij blij van wordt. Wat past er bij jou? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Spreken we je snel?

play
Bekijk de video

Dit zijn wij

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. We werken aan de groei van onze onderwijskrachten, van het onderwijs in Nederland en van de leerlingen die goed onderwijs verdienen. Bij ons is er plek voor de ontwikkeling van ieders talent.  Jij kent jouw talent. Hoe je het optimaal benut? Laten we onze krachten bundelen.

Vertel me waar jij blij van wordt via: sebnem.seckal@ditiswijs.nl

Contactperson

Waarom je wilt werken bij DIT IS WIJS?