De krachten van DIT IS WIJS – Scholen

Samen werken aan een wijze toekomst.

Zoekt u versterking voor uw school of bestuur? Tijdelijk, voor langere periode of met spoed vanwege uitval? In het primair, voortgezet, speciaal, middelbaar beroepsonderwijs of kinderopvang? Wij hebben dé onderwijskracht die u zoekt. Wij begrijpen dat elke school anders is. Net zo dat iedere onderwijskracht uniek is. Wij van DIT IS WIJS maken de perfecte match! De kracht van goed onderwijs gaat niet alleen over de juiste onderwijskracht op de juiste plek. Wij ontzorgen u ook in de inzet van Leerlijnen, Coaching en Talentontwikkeling.

Versterking nodig voor uw school?

Wij zorgen voor de juiste match.

De kracht van goed onderwijs.

100% ontzorging

Dit zijn onze mensen. Elke dag werken zij hard om onze scholen te voorzien in wat zij nodig hebben. Van onderwijskrachten tot leerlijnen en coaching op maat. Als meedenkend adviseur willen wij precies weten wat u nodig heeft. Even goed weten wij hoe onze krachten les willen geven. De juiste match? Die vinden wij snel, zowel in lesniveau als lesbevoegdheid. Uw vraag? Wij regelen het.

Detachering

Detachering

Mistral

DIT IS… matcher Mistral. Goed onderwijs begint bij de juiste onderwijskracht voor de klas. Wat onze onderwijs-krachten drijft? Dat weet Mistral als de beste. Zo ook  wat onze scholen nodig hebben. 

De gouden match?
Die maakt hij! 

Ad hoc

Ad hoc

Lars

DIT IS… planner Lars.
Hij is supersnel. Als een school
‘s ochtends vroeg belt en met spoed vervanging nodig heeft, is Lars de persoon die het regelt. Hij luistert én vraagt door, een gouden combi. 

Met spoed vervanging nodig voor uw school?

Leerlijnen

Leerlijnen

Sandra

DIT IS… Sandra, expert Leerlijnen. Duikt in de belevingswereld van leerlingen om onze leerlijnen te verbeteren. Hiervoor werkt ze nauw samen met onze scholen. Hoe je talent stimuleert? Sandra weet hoe! 

Op zoek naar de allerbeste leerlijnen voor uw school? 

Coaching & Cursussen

Coaching & Cursussen

Sonja

DIT IS… coach Sonja. Haar passie? Onderwijskrachten coachen in
hun ontwikkeling. Zo staan
ze met plezier voor de klas én
blijven ze op hun plek. Dit doet
Sonja zowel digitaal als offline, én altijd op maat. 

Uw onderwijskrachten coachen om het beste uit zichzelf te halen? 

Talenten

Talenten

Marïette

DIT IS… talentcoach Mariette. Samen met onze scholen ontwerpt ze Talentprogramma’s. De nieuwe generatie onderwijskrachten? Mariette begeleidt en coacht ze, zodat zij hun bachelor of education succesvol afronden. 

Investeren in toptalent voor uw school?

Vandaag nog een invalkracht nodig?

Vandaag nog een invalkracht nodig?

Neem nu contact op!

Op zoek naar een maatwerkoplossing? 

Samen vinden we een oplossing voor al uw vraagstukken. Wij leveren maatwerk en een aanpak die aansluit bij uw wensen. Sparren? Met plezier.

play
Bekijk de video

Dit zijn wij

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. We werken aan de groei van onze onderwijskrachten, van het onderwijs in Nederland en de leerlingen voor wie we het allemaal doen. Onze missie is duidelijk. Samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis wordt gestuurd. U weet wat uw school of bestuur nodig heeft. Wij weten welke manier van lesgeven past bij onze onderwijsprofessionals. De perfecte match? Laat dat maar aan ons over.

Vrijblijvend kennismaken? Bel Miki op 010 – 800 1010.

Contactperson

Waarom DIT IS WIJS?