Management functies

Werken in de top van het onderwijs!

Leerkrachten
Contact us

Vragen?
Neem contact op met Wim Klerk.

Bent u op zoek naar een onderwijsprofessional op managementniveau? 

DIT IS Management zoekt en selecteert uitsluitend kandidaten voor managementfuncties en intern begeleiders in het onderwijs. Wij bieden een fullservice dienstverlening op gebied van management-recruitment in het onderwijs. Zo ontlasten en ontzorgen wij scholen en besturen in de zoektocht naar de juiste onderwijsprofessional op managementniveau.

Wij hebben ruime ervaring met scholen en besturen binnen de verschillende takken van het onderwijs. Wij ondersteunen scholen bij het invullen van managementfuncties en intern begeleiders vacatures in het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs.

DIT IS Management verzorgt management-recruitment voor scholen in het primair en voortgezet onderwijs. Kwaliteit en snelheid staan bij ons voorop. Wij bieden de volgende diensten aan:

Werving en selectie

DIT IS Management zoekt bij Werving & Selectie de juiste kandidaat voor een tijdelijke of vaste aanstelling binnen uw school of bestuur. 

Bekijk de mogelijkheden

Interim & Detachering

Maak voor langere of kortere periode gebruik van een interim-manager van DIT IS Management. Onze manager beschikt over de expertise en vaardigheden om in complexe situaties te werken.

Bekijk de mogelijkheden
Recente vacatures.