Dit is wat wij doen

Bel ons direct!

010-8001010

Hier staan wij voor

Samen bouwen aan een wijze toekomst.

Wat wij doen

Ons team van ruim 1000 collega’s zet zich elke dag in voor een positieve ontwikkeling van het onderwijs in Nederland. Met oog en aandacht voor onze onderwijskrachten én voor de scholen die met ons werken, gaan wij voor langdurige samenwerkingen.

Advantages
Onderwijskrachten

Hoe bouw jij mee aan een wijze toekomst? Dat bepaal JIJ! Een fulltime job of liever flexibel? Snel doorgroeien of rustig aan? Bij ons vind je de uitdaging die bij jou past, en maak je van jouw kracht je droombaan!

Advantages
Leerlijnen

Wij bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van onze leerlingen. Van activiteiten tot workshops en projecten op maat: wij regelen het, van A tot Z.

Advantages
Talenten

Blijven ontwikkelen in je vak? Groei verder met de cursussen en workshops van onze Academie! Nog geen diploma op zak? Dan is ons Talents Traject iets voor jou.

We bundelen onze krachten!

Waar doen
we het voor?

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland. We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt.

DIW

Kunnen jullie mij ook terugbellen?

Laat je gegevens achter, dan belt één van onze collega's je terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.