Management functies

Werken in de top van het onderwijs!

Leerkrachten
Contact us

Vragen?
Neem contact op met Wim Klerk.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs? 

DIT IS Management helpt u met uw volgende stap in het onderwijsmanagement. Wij zijn op zoek naar enthousiaste, talentvolle en gedreven onderwijsprofessionals, die een functie als directeur, adjunct-directeur, locatie-directeur, intern begeleider, bovenschools directeur of bestuurder willen aangaan bij een school of bestuur. Wij zorgen voor de juiste match!

Vind uw nieuwe uitdaging in het onderwijs!

DIT IS Management is op zoek naar enthousiaste, talentvolle en gedreven professionals, die een functie als directeur, adjunct-directeur, locatie-directeur, intern begeleider, bovenschools directeur of bestuurder willen aangaan bij een school of bestuur. Soms is de vacature van tijdelijke aard, soms juist met de bedoeling een professional voor langere tijd te binden aan de organisatie. Of het nu gaat om een tijdelijke aanstelling of vaste aanstelling, of dat u voor langere of kortere periode als interim-manager aan de slag wilt, DIT IS Management zoekt voor u de passende uitdaging.

Werkwijze

Op basis van een uitgebreide intake, profielschets, uw wensen en prioriteiten kunnen wij u een functie en werkplek aanbieden die tegemoetkomt aan uw verwachtingen. Met onze gesprekstechnieken en interviewvaardigheden halen wij de persoon achter het CV naar boven. Samen bespreken wij uw ambities, vaardigheden en ontwikkelpunten om een compleet beeld van u te krijgen. Wij zullen u benaderen wanneer een vacature aansluit bij uw profiel. Natuurlijk kunt u ook ons benaderen als u voorgesteld wilt worden op een vacature. Tijdens het sollicitatieproces zorgen wij voor een optimale begeleiding. Met vragen over de school/ bestuur of de vacature kunt u altijd bij uw vaste recruiter terecht. Ook is het mogelijk om een eventueel gesprek samen voor te bereiden. Zo zorgen wij voor de beste match! Nadat de match tot stand is gekomen, blijven wij met u in contact. DIT IS Management vervult een bemiddelende rol bij plaatsing. Professionals kunnen kiezen uit verschillende wijzen van bekostiging en deze is mede afhankelijk van wensen van school of bestuur. Tijdens en na de opdracht evalueren wij met u en de opdrachtgever. Wij staan altijd voor u klaar met advies.

FUNCTIES 

  • Directeur 
  • Adjunct-directeur 
  • Locatie-directeur 
  • Bovenschools directeur 
  • Bestuurder 
  • Intern begeleider

Neem contact met ons op of bekijk direct de openstaande vacatures.
Recente vacatures.