Ontwikkel je talent.

Samen werken wij aan een wijze toekomst!

Leerkrachten
Contact us

Vragen over werken bij ons of over het sollicitatieproces?
Neem contact op met Joyce van Zutphen.

DIT IS WIJS voor leerkrachten

Inschrijven als leerkracht bij DIT IS WIJS

Wil jij als leerkracht aan de slag in het onderwijs en jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben je bij DIT IS WIJS aan het juiste adres. Samen sta je namelijk sterker dan alleen. Als je bij DIT IS WIJS als leerkracht aan de aan de slag gaat, sta je zeker niet alleen. Je krijgt bij ons een vast aanspreekpunt. Daar kun je met al je vragen terecht. Ook helpen onze coaches je verder te groeien als onderwijsprofessional.

Kansen en mogelijkheden voor leerkrachten

Werken bij DIT IS WIJS biedt leerkrachten veel kansen en mogelijkheden. Het is mogelijk om als invaller voor één dag in te vallen. Iedere dag bekijken we waar jij kunt invallen. Als leerkracht doe je enorm veel ervaring op in verschillende groepen en op verschillende scholen. Zo is geen dag hetzelfde!
Maar ook kun je voor langere periode op één groep staan. Je wordt dan bijvoorbeeld ingezet op een zwangerschapsverlof of bij langdurige ziektevervanging van de vaste leerkracht.
Tevens biedt DIT IS WIJS een breed aanbod van workshops die bijdragen aan talentontwikkeling. Talentontwikkeling behoort tot de divisie Brede School van DIT IS WIJS. Als leerkracht van deze workshops draag je bij aan de brede ontwikkeling van de volgende generatie.

Wat bieden wij onze onderwijsprofessionals?

  1. Baangarantie
  2. Mogelijkheid tot vaste uren
  3. Minder administratie
  4. Ervaring opdoen op meer dan 1200 scholen
  5. Persoonlijke coaching en kosteloze trainingen
  6. Vast aanspreekpunt binnen DIT IS WIJS
  7. Mogelijkheid tot geven van workshops die bijdragen aan talentontwikkeling

 

Opleidingseisen

Indien je bij ons aan de slag gaat als groepsdocent is er minimaal een pabo-diploma noodzakelijk. Ga je bij ons aan de slag als onderwijsassistent? Dan dien je in het bezit de zijn van het diploma Onderwijsassistent. Voor naschoolse activiteiten volstaat voldoende affiniteit, enthousiasme en flexibiliteit. Ook starters in het onderwijs kunnen de werkervaring op doen binnen dit segment. Voor sportactiviteiten vragen we opleiding Sport & Bewegen niveau 4 en voor een baan als gymdocent is het ALO diploma noodzakelijk.

Solliciteren

Er zijn drie mogelijkheden om bij DIT IS WIJS te solliciteren:

  • Heb jij een vacature gevonden, waarvan jij zegt: Ja! Hier word ik enthousiast van en hier wil ik graag werken! Bij elke vacature staat er een button met ‘solliciteren’. Op de volgende pagina kan jij jouw gegevens achterlaten en zal een recruiter met jou contact opnemen!
  • Als je nog geen passende vacature hebt gevonden dan kan je ook een open sollicitatie insturen. Je zal in gesprek gaan met een recruiter waarin jij jouw wensen kan doorgeven. Als een van onze recruiters een passende functie heeft dan zal er contact met jou worden opgenomen.
  • Solliciteren via mobiel. Ben je onderweg en heb je jouw cv niet bij de hand? Geen probleem! Je kan solliciteren via de mobiele website, zonder dat je jouw cv direct hoeft achter te laten. Een recruiter zal contact met jou opnemen, waarna je altijd op een later moment je cv alsnog kan sturen.DIW

Heb jij talent met lesgeven?

Leer kinderen de basis van hun toekomst, leer ze de mooiste dingen. Sta gelukkig en verzekerd voor de klas met plezier in het vak, niet als invaller maar als Talent.