Naschoolse activiteiten

Bel ons direct!

010-8001010

Terug naar overzicht

Naschoolse activiteiten

Wij bieden een totaaloplossing voor naschoolse activiteiten na de reguliere schooltijd. Het doel van onze workshops is om de leerlingen kennis te laten maken met een vakgebied of specifieke activiteit om zodanig de eigen talenten te ontdekken. Wij willen de leerlingen prikkelen om de eigen talenten vervolgens verder te onderzoeken en ontwikkelen.

Savannah Oostrom
Weet alles van onze leerlijnen
Sport en Bewegen
Balspelen
Zelfverdediging
Dans
Sport en Educatie
Street- en Breakdance

Sport & Bewegen is een manier waarbij leerlingen actief bezig zijn, maar tegelijkertijd taal- en rekenvaardigheden ontwikkelen en automatiseren. De leerlingen gaan aan de hand van leermatten aan de slag met spellen, waarbij ze hun reactievermogen trainen tijdens taal- en rekenactiviteiten.

Kunst en Cultuur
Culturele ontwikkeling
Fantasie
Storytelling
Creatief met taal
Sing & songwriter

Binnen Kunst en Cultuur worden de leerlingen uitgedaagd hun creativiteit en fantasie in te zetten. Aan de hand van verschillende opdrachten worden deze vaardigheden geprikkeld en leren de leerlingen out-of-the-box te denken.

Duurzaamheid
Gezonde leefstijl
Warm en koud koken
Recycling

De leerlingen gaan bij de leerlijn gezonde leefstijl aan de slag met de basis van voeding: verschillende smaken. Ook wordt er gekeken naar toevoegingen in etenswaren zoals: e-nummers (ongezond) en pure  grondstoffen (gezond).

Wetenschap en Techniek
Maquette maken
Science Lab
Chemische Chaos
Bouw je eigen robot

Binnen het thema Wetenschap en Techniek duiken de leerlingen in de wereld van programmeren, illusies, stopmotion-videotechnieken en nog veel meer! Bouw je eigen robot en neem het aan het einde van het schooljaar tegen elkaar op in de Battle of the Robots!

Heeft u interesse in

onze leerlijnen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo

spoedig mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan