Management functies

Werken in de top van het onderwijs!

Leerkrachten
Contact us

Vragen?
Neem contact op met Esther Reurslag.

“We’re educators. We’re born to make a difference.” – Rita F. Pierson

DIT IS Management

DIT IS Management richt zich op het maken van een match tussen een onderwijsprofessional en een school of schoolbestuur. Wij richten ons exclusief op managementfuncties en intern begeleiders in het onderwijs. Wij besteden veel zorg en aandacht aan het maken van deze match.

Wij hebben ruime ervaring met scholen en besturen binnen de verschillende takken van het onderwijs. Wij matchen professionals in het onderwijs aan scholen voor primair en voortgezet onderwijs.

Ons team bestaat uit o.a. oud-directeuren van scholen. Zo weten wij precies waar scholen en besturen behoefte aan hebben en zijn wij in staat juiste onderwijsprofessional op managementniveau voor u te vinden. Wij zorgen voor de juiste match!

Scholen en besturen
DIT IS Management ontlast en ontzorgt scholen en besturen in de zoektocht naar de juiste onderwijsprofessional op managementniveau. Wij verzorgen management-recruitment voor scholen in het primair en voortgezet onderwijs.

Kandidaten
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs? DIT IS Management helpt u met uw volgende stap in het onderwijsmanagement. Wij zijn op zoek naar enthousiaste, talentvolle en gedreven onderwijsprofessionals die een functie als directeur, adjunct-directeur, locatie-directeur, intern begeleider, bovenschools directeur of bestuurder willen aangaan bij een school of bestuur.

Functies:

  • Directeur
  • Adjunct-directeur
  • Locatie-directeur
  • Bovenschools directeur
  • Bestuurder
  • Intern begeleider

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? We helpen u graag persoonlijk verder!

Ik zoek een managementfunctie

Geef je wensen aan ons door

Ik ben directeur en zoek een kans

Bekijk alle vacatures

Recente vacatures.