MVO

Bel ons direct!

010-8001010
Samen zetten wij ons in voor een betere toekomst! Voor onszelf en de maatschappij.

De toekomst van onze kinderen. Ook daar zetten wij ons voor in.

Banner

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen zet DIT IS WIJS zich in om een betere toekomst te realiseren. In het onderwijs, maar ook buiten het onderwijs zetten wij ons in om hieraan bij te dragen.

Ontwikkeling

Bij DIT IS WIJS staat ontwikkeling centraal. Wij vinden niet alleen onze eigen onderwijsprofessionals belangrijk, maar ook de ontwikkeling van kinderen. Ons reeds afgeronde project in Zuid-Afrika in samenwerking met Red Het Talent is hier een perfect voorbeeld van.

Bijdrage leveren

Een bijdrage leveren om het onderwijs te ondersteunen en te ontzorgen. Met ons Talents Traject dragen wij bij aan de oplossing voor het maatschappelijk probleem van lerarentekort.

Benieuwd naar ons traject? Lees snel verder.

Iets terug doen

Samen sta je sterker dan alleen. We zijn altijd op zoek naar initiatieven die bij onze kernwaarden passen en waar wij ons steentje kunnen bijdragen.  Van ontwikkelingsprojecten in Zuid-Afrika, de Giovanni van Bronckhorst Foundation tot Villa Vrolijk. We zetten ons in om bij te dragen aan een betere toekomst en iets terug te doen voor onze samenleving.

Supporter van de toekomst

Een stabiele toekomst realiseren voor de komende generatie kinderen. Dat is waar wij ons voor inzetten. Na onze eerdere projecten met de Feyenoord Foundation en Red Het Talent zijn wij op dit moment supporter van de volgende initiatieven:

Partners

DIT IS TALENT, het opleidingscentrum van DIT IS WIJS. In samenwerking met verschillende organisaties en scholen initiëren wij nieuwe initiatieven om aan de oplossing van het lerarentekort bij te dragen.

Eén van deze initiatieven is ons eigen opleidingstraject, waarbij hbo-geschoolde professionals omgeschoold kunnen worden tot volwaardige leerkrachten basisonderwijs. In een verkort traject worden alle benodigde ECTS behaald, waarna zij direct aan de slag kunnen op een school. Meer weten over DIT IS TALENT? Klik dan snel hier!