Detacheren

Bel ons direct!

010-8001010
Detacheren

Via DIT IS WIJS op een school die bij jou past!

<p><strong>Via DIT IS WIJS op een school die bij jou past!</strong></p>

Met een contract bij DIT IS WIJS aan de slag op een school die bij jou past.

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Vanuit goed werkgeverschap doen wij er alles aan om het onze professionals zo aangenaam mogelijk te maken. Onze kernwaarden Samen, Aandacht, Positief en Ontwikkeling lopen als rode draad door onze organisatie. Bij ons werken voelt als thuiskomen. Vanaf het moment dat je jouw gegevens achterlaat tot het moment dat mogelijk weer eens verder gaat moet het uitmuntend voelen. Dat is ons doel. Bij goed werkgeverschap horen ook verschillende contractvormen. Ieder individu heeft zijn of haar wensen. DIT IS WIJS beschikt over alle mogelijk contractvormen. Eén daarvan is detacheren

Hoe werkt het als je wordt gedetacheerd?

Bij detacheren bieden wij je als onderwijsprofessional een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met DIT IS WIJS aan. Het type contract, de duur van de overeenkomst en de uren zijn altijd in overleg. Natuurlijk stellen wij een aantal voorwaarden aan het op bepaalde tijd contract nemen van een onderwijsprofessional. Per slot van rekening ben jij ons visitekaartje bij op onze scholen. Om in aanmerking te komen voor arbeidsovereenkomst van bepaalde tijd kijken wij naar een aantal elementen:

✅ Het type diploma
✅ Multifunctioneel inzetbaar binnen het PO of het VO
✅ Beschikbare uren per week
✅ Twee referenties

Om te toetsen of je over de juiste competenties beschikt om onze ambassadeur te worden vragen wij je in het aanname proces altijd een assessment te maken. De uitkomsten van dit assessment vergelijken wij op basis van competenties en kleuren met ons ideale profiel. Dit ideale profiel zien wij als blauwdruk van drie van onze meest succesvolle en multifunctioneel inzetbare onderwijsprofessionals.

Op basis van werkervaring en diploma kijken we altijd of er mogelijkheden zijn om jou een contract aan te bieden. Dat kan met een vast contract, een 0-urencontract of op zzp-basis. Alle contractvormen spreken het vertrouwen uit in jou als onderwijskracht. Wil jij een contract met vaste uren, maar kunnen wij je enkel 0-urencontract bieden? Geen zorgen, maak jij het verschil bij een van onze scholen dan bieden we je alsnog een contract met vaste. Jij blij, de school blij en wij blij.

Benieuwd naar onze werkwijze?

We komen graag vrijblijvend in contact.

Jeroen Buller

Ad hoc Matching

Tegista de Deugd

Ad hoc Matching

Lars Valk

Ad hoc Matching

Glenn Kuurstra

Ad hoc Matching

Jessie Mayers

Ad hoc Matching

Werken op een school met een detacheringscontract. Het kan bij DIT IS WIJS

Meer informatie