MBO

Bel ons direct!

010-8001010

Middelbaar beroepsonderwijs

Samen bouwen wij aan een wijze toekomst!

Simone Roos
Contactpersoon MBO

Middelbaar beroepsonderwijs

Het middelbaar beroepsonderwijs.

Ben jij vakkracht, 1e- of 2e graads docent? Welkom bij DIT IS WIJS en wat leuk dat je er bent! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het middelbaar beroepsonderwijs?
Bij DIT IS WIJS ben je aan het juiste adres. Samen kijken we naar uitdagingen die passen bij jouw wensen en voorkeuren.

Door jarenlange samenwerkingen met diverse scholen en besturen vinden we de match die past bij de school en bij jou. Er is echt van alles mogelijk. Wil je een vaste opdracht voor een langere periode of sta je liever flexibel voor de klas? We denken met je mee.

Geef jouw wensen door!

Want als jij op je plek zit, dan zijn wij pas tevreden. Parttime of fulltime, onderbouw of de bovenbouw, werken op één school of toch liever meerdere scholen ontdekken. Je vindt het bij DIT IS WIJS.

Ontwikkeling staat centraal.

Elke dag een beetje beter worden. Dat is ons streven. We zetten ons in om dagelijks een stap dichterbij het realiseren van onze missie te komen: Samen zorgen we ervoor dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd. Daar hebben we jouw hulp keihard bij nodig. Met digitale- en fysieke cursussen zorgen we voor cursussen die bijdragen aan jouw ontwikkeling. En ben je voor ons aan het werk? Dan komen we bij je langs.

Vind de baan die bij jou past.

Je zit momenteel niet meer op de plek waar je blij van wordt, je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent een aantal jaar geleden uit het onderwijs gestapt en het kriebelt om de stap terug te maken.

Waar moet je beginnen? Op verschillende websites staan veel vacatures voor het onderwijs, maar past die school of bestuur wel bij jou? Geen zorgen. We begeleiden je van A tot Z en werken samen met tientallen besturen en honderden scholen om hen te helpen met het vinden van een leerkracht, die past bij de kernwaarden van de school of het bestuur. Pas als jij en de school blij zijn, dan zijn wij blij.

Een nieuwe uitdaging in het middelbaar beroepsonderwijs?

Hier vind je jouw nieuwe uitdaging

Werken zoals jij dat wilt?

Stel jouw eigen droombaan samen

Heb jij talent met lesgeven?

Leer kinderen de basis van hun toekomst, leer ze de mooiste dingen. Sta gelukkig en verzekerd voor de klas met plezier in het vak, niet als invaller maar als Talent.