Voortgezet onderwijs

Bel ons direct!

010-8001010

Voorgezet onderwijs

Samen bouwen wij aan een wijze toekomst!

Simone Roos
Weet alles van het voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Het voortgezet onderwijs.

Wil jij aan de slag binnen het voortgezet- of voortgezet speciaal onderwijs? Bij DIT IS WIJS ben je aan het juiste adres.
Samen kijken we naar uitdagingen die passen bij jouw wensen en voorkeuren. Door jarenlange samenwerkingen met diverse scholen en besturen vinden we de match die past bij de school en bij jou. Wil je een vaste opdracht voor een langere periode of sta je liever flexibel voor de klas? We denken met je mee.

Geef jouw wensen door!

Want als jij op je plek zit, dan zijn wij pas tevreden. Parttime of fulltime, werken op één school of toch liever meerdere scholen ontdekken. Je vindt het bij DIT IS WIJS.

Ontwikkeling staat centraal.

Elke dag een beetje beter worden. Dat is ons streven. We zetten ons in om dagelijks een stap dichterbij het realiseren van onze missie te komen: Samen zorgen we ervoor dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd. Daar hebben we jouw hulp keihard bij nodig. Met digitale- en fysieke cursussen zorgen we voor cursussen die bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Een nieuwe uitdaging in het voortgezet onderwijs?

Vind hier jouw nieuwe uitdaging

Heb jij talent met lesgeven?

Leer kinderen de basis van hun toekomst, leer ze de mooiste dingen. Sta gelukkig en verzekerd voor de klas met plezier in het vak, niet als invaller maar als Talent.