Kinderopvang

Bel ons direct!

010-8001010

Werken in de kinderopvang

Wil jij graag in de kinderopvang werken?

Lindsey van Daalhoff
Contactpersoon Kinderopvang

Kinderopvang

Jouw toekomst ligt in de kinderopvang

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de kinderopvang? Ben jij pedagogisch medewerker, student of wil jij graag in de kinderopvang werken? Dan heten we je graag welkom bij DIT IS WIJS! Samen met jou gaan we opzoek naar de volgende uitdaging in je carrière die het beste bij jou past!

Wij werken al jarenlang intensief met kinderdagverblijven, die net als wij kwalitatieve zorg voor kinderen centraal hebben staan in de dienstverlening. Er is echt van alles mogelijk. Wil je een vaste opdracht voor een langere periode of werk je liever flexibel op diverse locaties? We denken met je mee. Ook wanneer je nog geen diploma voor dit mooie vak hebt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Geef jouw wensen door!

Want als jij op je plek zit, dan zijn wij pas tevreden. Parttime of fulltime, onderbouw of de bovenbouw, werken op één school of toch liever meerdere scholen ontdekken. Je vindt het bij DIT IS WIJS.

Ontwikkeling staat centraal.

Want als jij op je plek zit, dan zijn wij pas tevreden. Parttime of fulltime, kinderdagverblijf, voorschoolse opvang (VSO), tussenschoolse opvang (TSO) of buitenschoolse opvang (BSO), peuterspeelzaal, werken op één kinderopvang of toch liever meerdere kinderopvangcentra ontdekken. Je vindt het bij DIT IS WIJS.

Vind de baan die bij jou past.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je misschien flexibel bij verschillende kinderopvangverblijven tegelijk werken? Of ben je misschien een (oud)leerkracht die het eigenlijk leuker vindt om een bijdrage te leveren aan de allerkleinsten?

We snappen dat dit een spannend moment in jouw leven is. Waar moet je beginnen? En hoe weet je welke organisatie het beste bij jou past. ben je al opgeleid tot pedagogisch medewerker of zoek je hiervoor nog een partner die jou hier in begeleidt? Geen zorgen. We begeleiden jou van A tot Z!

We werken samen met honderden kinderopvangcentra om hen te helpen met het vinden van de juiste professionals. Wij zorgen samen met jou voor de ideale match.

Wat is de kinderopvang eigenlijk?

Kinderopvang is een verzamelterm die gebruikt wordt voor alle mogelijke manieren om kinderen op te vangen. Denk aan peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang (BSO), dagopvang en gastouderopvang. Kinderen gaan naar een van deze opvangmomenten als de ouder(s) andere verplichtingen heeft.

Een nieuwe uitdaging als pedagogisch medewerker?

Klik hier voor vacatures in de kinderopvang

Heb jij talent met lesgeven?

Leer kinderen de basis van hun toekomst, leer ze de mooiste dingen. Sta gelukkig en verzekerd voor de klas met plezier in het vak, niet als invaller maar als Talent.