Opleidingstraject verkorte pabo – mbo

Bel ons direct!

010-8001010

Heb jij een mbo of wo opleiding afgerond en wil je leerkracht worden?

Is het altijd al jouw droom geweest om als leerkracht voor de klas te staan? Dit is het moment!

Hbo afgerond en leerkracht worden?

Switch naar hbo

Omscholen?

Meteen vanaf het eerste jaar werk je drie dagen per week op een basisschool. Zo maak jij zo snel mogelijk kennis met de praktijk. Want de theorie is leuk, maar je wilt ook weten hoe het er nou echt aan toe gaat in het primair onderwijs. Hoe ziet een schooldag eruit? Wat voor lessen worden er gegeven? Hoe ga je om met de ouders?

Waarom deze keuze maken?
  • Volledig betaalde hbo-opleiding tot Bachelor Education.
  • Intensieve begeleiding in de praktijk en een coach tijdens je studie.
  • Gratis intervisiebijeenkomsten om van andere te leren.
  • Een baangarantie en een contract met urengarantie.

Zo worden wij de perfecte match!

Ipsum scelerisque amet hendrerit fermentum porttitor maecenas amet. Adipiscing diam pretium ultrices orci. Aenean ultrices molestie nulla lobortis varius diam quis pretium.

  • Wat bieden we jou...
  • Jij bent wijs als...

Hebben wij een match?

Nadat je hebt gesolliciteerd krijg je van ons een aantal vragen om te kijken of jij bij dit programma past. Het succesvol doorlopen van ons assessment is een harde eis voordat wij je uitnodigen voor een eerste gesprek. Ook is het goed alvast na te denken over hoe jij jezelf gaat presenteren. Wij zullen namelijk middels een videopitch jouw motivatie beoordelen.

Interesse? Laat je gegevens achter
Vragen? Ik help je graag verder.

Maaike Kamsteeg

Je bent er bijna! Nog maar 5 stappen.

Ipsum scelerisque amet hendrerit fermentum porttitor maecenas amet. Adipiscing diam pretium ultrices orci. Aenean ultrices molestie nulla lobortis varius diam quis pretium.

play
Bekijk de video
Maar wie zijn wij?

Wij zijn DIT IS WIJS

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd. We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.