Personeelsdiensten

Werk op basis van jouw wensen en behoeften in het onderwijs!

Leerkrachten
Contact us

Vragen over het inschrijfproces?
Neem contact op met Joyce van Zutphen.

De personeelsdiensten van DIT IS WIJS!

Personeelsdiensten: De inzet van onderwijsprofessionals van één dag tot een heel schooljaar.

DIT IS WIJS helpt scholen en onderwijsprofessionals in het onderwijs. Onze slogan is daarom ook: ‘Samen werken wij aan een wijze toekomst’. Samen. Dat is voor ons belangrijk. We kijken naar de wensen van een onderwijsprofessional en naar de wensen van de school. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar de perfecte match.

DIT IS WIJS: Onderwijsspecialist in personeelsdiensten
Wij onderscheiden ons op het gebied van personeelsdiensten in het onderwijs door jarenlange kennis en ervaring in het onderwijs. Veel van onze medewerkers hebben in het onderwijs gewerkt en hebben hart voor het onderwijs. Ons team beschikt over veel onderwijskwaliteiten. Binnen ons team is er kennis van onderwijscompetenties, onderwijsconcepten, leerlijnen en kerndoelen. Zodoende weten wij wat er speelt in onderwijsland. Onderwijs zit letterlijk in het DNA van onze organisatie. Hierdoor kunnen wij de juiste docent aan de juiste school koppelen.

Vervanging van docenten vanaf 1 dag
Een onderwijsprofessional kan ingezet worden op kortlopende- of langdurige opdrachten. Valt er een leerkracht op school uit vanwege de griep? Komt er een zwangerschapsverlof aan of is een docent langdurig afwezig? Het is mogelijk om voor één dag een docent in te zetten tot en met een geheel schooljaar. Zodra een onderwijsprofessional is ingezet voor langere termijn wordt deze begeleidt door onze coaches door coaching-on-the-job en kunnen onze docenten kosteloos workshops en trainingen volgen!

Onze onderwijsprofessionals
Onze groepsdocenten zijn minimaal in het bezit van een pabo-diploma. En onze onderwijsassistenten beschikken over het diploma Onderwijsassistent. Uiteraard zijn al onze onderwijsprofessionals in het bezit van een geldig VOG, welke voor school ook bij ons is op te vragen.

Samenwerking met NIVVO
Om het onderwijs nóg breder te ontzorgen is DIT IS WIJS een samenwerking aangegaan met NIVVO. NIVVO is al meer dan 12 jaar een toonaangevende dienstverlener in het voortgezet onderwijs, het MBO en het (voortgezet) speciaal onderwijs.
Benieuwd naar de dienstverlening van NIVVO? Kijk snel op de website van NIVVO.

Ik zoek namens een school ..

.. een onderwijsprofessional

Ik ben onderwijsprofessional en zoek een kans!

Stel je aan ons voor