Talents Traject (scholen)

Bel ons direct!

010-8001010
Als school deelnemen aan ons traject?

We bundelen de krachten en doen het samen!

Leerkrachten
Contact us

Onze talenten op uw school?
Neem contact op met Frank Voskuil

DIT IS WIJS Talent Traject – Uw school, onze talenten!

Onze oplossing om het lerarentekort tegen te gaan!

Het Nederlandse onderwijs kampt met een lerarentekort. In sommige delen van Nederland is het tekort zo extreem, dat er klassen naar huis worden gestuurd. Leerlingen krijgen hierdoor niet het onderwijs dat zij verdienen. Om dat tekort tegen te gaan zijn wij met ons eigen opleidingstraject gestart: het Talents Traject. Met het Talents Traject leiden wij talenten op om vervolgens als lesbevoegde onderwijskrachten aan de slag te gaan. Samen staan we sterker om het lerarentekort te verkleinen!

Onze talenten op uw school?

In een verkort opleidingstraject worden onze talenten opgeleid en klaargestoomd om als lesbevoegd leerkracht aan de slag te gaan. Gedurende het traject dienen zij naast de theorie ook praktijkervaring op te doen. Wilt u met uw school deelnemen aan ons traject als stageschool? Graag! We bespreken graag de mogelijkheden.

Onze talenten na de opleiding bij uw school in dienst?

Ook dat is mogelijk. We leiden talenten op om het lerarentekort op te lossen, ook bij u op school. Voor meer informatie vragen we u vrijblijvend contact op te nemen met Frank Voskuil via frank@ditiswijs.nl of via 010-8001010.