Bel ons direct!

010-8001010
Talent leiden wij op bij DIT IS WIJS

DIT IS WIJS biedt u de unieke kans: Het DIT IS WIJS Talent Traject!

Leerkrachten
Contact us

Vragen over als school deelnemen aan het Talents Traject?
Neem contact op met Joyce van Zutphen

DIT IS WIJS Talent Traject – Uw school, onze talenten!

De nieuwe generatie onderwijskrachten!

Hart voor onderwijs

DIT IS WIJS heeft hart voor onderwijs. Ons team haalt alles uit de  kast om de leerlingen het onderwijs te bieden dat zij verdienen. Zo ondersteunen we de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Wij werken aan de groei van de leerlingen, het onderwijs in Nederland en aan onze eigen ontwikkeling. Onze missie is duidelijk. Samen zorgen wij ervoor dat er in de  toekomst geen klas meer naar huis wordt gestuurd. 

Onderwijzers van de toekomst

DIT IS WIJS is ontstaan uit een passie voor talentontwikkeling. Als mensen op de  juiste plek zitten, dan zijn ze op hun best én op hun leukst. En blijven ze het langst. Via ons Talentenprogramma scholen we talenten met een mbo/hbo opleiding om  tot gekwalificeerde onderwijsprofessionals die met passie voor de klas staan. Voor de juiste klas. Voor ons programma selecteren we alleen de allerbeste toptalenten. 

De beste match 

We kennen onze talenten. Weten wat ze drijft en wat ze willen. Onze scholen  vertellen ons wat ze nodig hebben, onze talenten geven zelf aan welke manier van  lesgeven bij hen past. Wij matchen! Zo ontzorgen we scholen in hun zoektocht naar  onderwijskrachten en werken we samen aan het oplossen van het lerarentekort.  Door te investeren in talent vangen we latere uitstroom van leraren op. 

Krachten bundelen 

Ons Talentenprogramma is een samenwerkingsverband tussen DIT IS WIJS, scholen  en onze speciaal geselecteerde opleider. Elke partij heeft een onmisbare plek in het  proces. Onderling zijn er duidelijke afspraken en goed overleg. We gaan voor een  duurzame samenwerking! Samen bouwen we aan een wijze toekomst. Bouwt u mee?