Talent leiden wij op bij DIT IS WIJS

DIT IS WIJS biedt jou de unieke uitdaging: Het Talents Traject!

Leerkrachten
Contact us

Vragen over ons Talents Traject?
Neem contact op met Sacha Louwerens

DIT IS WIJS Talents Traject – jij als docent!

DIT IS WIJS TALENTS TRAJECT

Het Talents Traject: versneld afstuderen tot startbekwaam groepsleerkracht

Zij-instromers die in het verleden een hbo-opleiding hebben afgerond kunnen zich laten omscholen tot volwaardig leerkracht gedurende dit traject. Op deze manier dragen wij graag bij aan de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs en aan de oplossing van het maatschappelijke probleem “het lerarentekort”.

Het Talents Traject
DIT IS WIJS heeft haar eigen opleidingscentrum. Professionals in het werkveld die reeds hun hbo-diploma hebben behaald (in een bij voorkeur aangrenzend vakgebied) worden in een versneld traject omgeschoold naar gekwalificeerde onderwijsprofessionals voor het primair onderwijs.
Het lerarentekort wordt steeds groter. Het aantrekken van professionals van buiten het onderwijs en hen omscholen tot vakbekwame docenten is een bijdrage aan de oplossing voor het tekort. Met het bieden van een versnelde opleiding tot leraar basisonderwijs binnen het Talents Traject draagt DIT IS WIJS een steentje bij aan deze oplossing.

Hoe ziet het Talents Traject eruit?
Het traject biedt afgestudeerde hbo’ers de kans om versneld het pabo diploma te behalen. Na deze fulltime opleiding ben je in het bezit van het internationaal erkende bachelor getuigschrift Lerarenopleiding Basisopleiding Basisonderwijs en mag je de titel Bachelor of Education voeren.
Tijdens het traject wordt er 6 dagen per week intensief gestudeerd. Alle 240 benodigde EC’s worden behaald tijdens het traject, waarin dezelfde vakken worden behandeld als tijdens een reguliere pabo-opleiding. Er worden dezelfde vakken behandeld, maar de studenten lopen meer stage ten opzichte van het reguliere traject.

Dit biedt DIT IS WIJS jou:

  • Een fulltime dienstverband vanaf het moment dat je het Talents Traject hebt afgerond;
  • Een volledig betaalde pabo-opleiding, gefinancierd door DIT IS WIJS.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een welkomstpakket met een laptop in bruikleen gedurende de opleiding;
  • Vergoeding per maand gedurende de opleiding. Na het afronden van het Talents Traject krijg je verloond volgens de loonschalen uit de Onderwijs-CAO.
  • Persoonlijke coaching en begeleiding vanuit DIT IS WIJS

Ben jij geïnteresseerd? Meld je hier aan!