Hulp nodig bij het organiseren van thuisonderwijs?

Vanaf 16 maart 2020 tot tenminste 27 april 2020 zijn alle scholen in Nederland gesloten voor de meeste leerlingen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Dit is een uitzonderlijke situatie voor een ieder waarin oplossingsgericht gehandeld moet worden om de leerlingen kwalitatief onderwijs te blijven bieden. Vanuit DIT IS WIJS willen wij hierin graag ondersteunen om het onderwijs op afstand zo goed mogelijk te continueren in de aankomende periode.

Waarom onze hulp inschakelen?

DIT IS WIJS heeft voor de komende periode onderwijsprofessionals beschikbaar met expertise op verschillende vakgebieden. Ervaar jij door de sluiting van de scholen problemen met het aanbieden van de lesstof aan de leerlingen? Geen nood! Wij staan voor je klaar om ondersteuning te bieden. Je kunt hierbij denken aan de volgende opties:

  • Het opvangen van de leerlingen van ouders met een vitaal beroep op school en hierbij de leerlingen van kwalitatief onderwijs voorzien (inzet vanaf 1 dag).

  • Het inrichten van de school / begeleiden van jouw docenten voor het lesgeven via online programma’s zoals bijvoorbeeld Gynzy.

  • Onze onderwijsprofessional kwalitatief onderwijs laten geven via online programma’s zoals bijvoorbeeld Gynzy.

  • Ondersteunen op specialistische vakgebieden zoals bijvoorbeeld rekenen, taal en specifieke leerling begeleiding op school en/of afstand.

  • Ouders ondersteunen om voor hun kind of kinderen kwalitatief thuisonderwijs te realiseren.

Waarom onze hulp inschakelen?
Waarom onze hulp inschakelen?
Andere support nodig? Geen enkel probleem. Wij denken graag mee in oplossingen!

Andere support nodig? Geen enkel probleem. Wij denken graag mee in oplossingen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school? Klik op onderstaande button.

Ja, ik wil meer informatie

Wil jij thuisonderwijs aanbieden en de hulp van DIT IS WIJS inschakelen?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.