Werkgevers

DIT IS WIJS vormt een unieke combinatie van bedrijven en platformen in het primair en voortgezet onderwijs. Wij bieden een breed en compleet aanbod voor onderwijs- en personeelsvraagstukken aan schoolbesturen en directies in heel Nederland. Samen met u brengen wij uw vraag in kaart en zijn wij uw partner voor alle totaaloplossingen binnen uw organisatie. Of het nu gaat over inzet van specifieke onderwijsexpertise, workshops of het inzetten van tijdelijk personeel. Wij zijn graag uw partner.

Bekijk hier onze brochure met daarin al onze diensten.

Missie DIT IS WIJS

DIT IS WIJS is de partner op het gebied van onderwijsinnovatie en talentontwikkeling. Door een snelle, betrouwbare, innovatieve dienstverlening aan het primair en voorgezet onderwijs zorgen wij dat het onderwijs in staat gesteld wordt om talenten van jongeren optimaal te ontwikkelen.

Samen zijn wij WIJS!

Heeft u een docent of leerkracht nodig of wilt u meer informatie over de werkwijze van DIT IS WIJS? Dat kan!

Indien u op zoek bent naar een leerkracht of docent doen wij er alles aan om voor u de juiste kandidaat te vinden. Ook voor meer informatie nemen wij graag contact met u op of u kunt bellen met 010-8001010 of neem een kijkje op DIT IS WIJS Groep

Laat uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen!

Referenties

Almere

“DIT IS WIJS is sinds schooljaar 2016-2017 zeer betrokken geweest in de werving en selectie van onderwijzend personeel voor De Bongerd. Daar de Bongerd een specifieke vraag heeft ten aanzien van de onderwijskundige en pedagogische kwaliteiten van haar onderwijzend personeel, heeft DIT IS WIJS hierop geïnvesteerd middels meerdere kennismaking- en meeloop-ronden op De Bongerd, om daadwerkelijk te zien en te ervaren wat het vraagt en inhoudt om op De Bongerd te werken. DIT IS WIJS gaat op zoek naar de match en investeert in de relatie. Aan Dit is wijs heeft De Bongerd een fijne collega overgehouden en was de versterking van twee onderwijsassistenten vanuit DIT IS WIJS snel geregeld.”

Hye Jin Pet
Directeur De Bongerd

_____________________________________________

Rotterdam

“Wij werken sinds dit schooljaar nauw samen met DIT IS WIJS om onze vervangingen te regelen, we hebben de organisatie leren kennen als klantvriendelijk, oplossingsgericht en betrouwbare partner in het oplossen van vervangingen.”

Sanne Kamphuisen
Hoofd HRM Kind en Onderwijs

_____________________________________________

Amsterdam

“DIT IS WIJS is al enkele jaren onze ‘first supplier’ bij de inzet op vervangingen en soms vacatures. De overzichtelijke website die je ook thuis kunt raadplegen, met dagplanning, gegevens docenten, VOG etc. De bereikbaarheid van ’s ochtends  07:00 uur tot 18:00 uur. De zorgvuldige selectie en begeleiding. Praktische bijscholing bijv. Cursus de over: Invallen, wat heb je nodig? En last but not least: de vriendelijke en service gerichte mensen.”

Joke Passchier
Coördinator invalpool Stichting Bijzonderwijs