Werkwijze

Bel ons direct!

010-8001010
Management functies

Werken in de top van het onderwijs!

Leerkrachten
Contact us

Vragen?
Neem contact op met Wim Klerk.

Wij vinden voor u de juiste onderwijsprofessional 

Bent u op zoek naar een onderwijsprofessional op managementniveau? Leg uw vraag bij ons neer en wij gaan voor u aan de slag. Om een goede match te maken is het voor ons belangrijk dat wij de school en/of het bestuur goed leren kennen. Onze contactpersoon komt bij u langs om uw wensen te inventariseren. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

Als de vacature duidelijk is, bespreekt uw contactpersoon deze met onze recruiter. Vervolgens wordt er eerst in onze eigen database gezocht naar een geschikte kandidaat. Mocht deze niet in onze uitgebreide database voorkomen, gaan wij breder zoeken. We zetten hierbij verschillende middelen in, waaronder social media en diverse vacaturebanken. Zodra wij een geschikte kandidaat voor u hebben, stellen wij deze voor d.m.v. het toezenden van het cv. Vervolgens stellen wij de kandidaat persoonlijk aan u voor. Nadat is vastgesteld dat er een match van beide kanten is, gaat de onderwijsprofessional aan de slag.

Tijdens en na de looptijd van de opdracht blijven wij betrokken. We evalueren met u en de kandidaat, en begeleiden daar waar nodig.

Bij werving en selectie van kandidaten voor een management-, bestuurs- of intern begeleidersfunctie kan een assessment deel uitmaken van de procedure. Hierbij maken we gebruik van erkende/gestandaardiseerde testen op gebied van persoonlijkheid en leiderschap.

Meer informatie over assessment
Recente vacatures.