Werving & Selectie

Bel ons direct!

010-8001010
Management functies

Werken in de top van het onderwijs!

Leerkrachten
Contact us

Vragen?
Neem contact op met Wim Klerk.

Werving & Selectie 

Bij Werving & Selectie gaat het om het vinden van de juiste kandidaat voor een tijdelijke of vaste aanstelling binnen uw school of bestuur. Het vinden van een geschikte kandidaat omvat meer dan alleen het voldoen aan de profieleisen. Wij verdiepen ons in de school en het bestuur om alle aspecten rondom de vacature goed in beeld te krijgen.

Bij werving en selectie van kandidaten kan een assessment deel uitmaken van de procedure. Wij maken gebruik van gestandaardiseerde testen op gebied van persoonlijkheid en leiderschap. Alleen kansrijke kandidaten worden gepresenteerd. De zoektocht naar de juiste onderwijsprofessional is pas geslaagd als de kandidaat bij u aan de slag gaat. Vanaf dat moment pas wordt onze fee in rekening gebracht, dus “no cure no pay”.

Om een goede match te maken is het voor ons belangrijk dat wij de school en/of het bestuur goed leren kennen. Onze contactpersoon komt bij u langs om uw wensen te inventariseren. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

Bekijk onze werkwijze

We willen een zo breed mogelijk beeld krijgen van de persoonlijkheid van kandidaten voor een management-, bestuurs- of intern begeleidersfunctie. Daarom kan een assessment onderdeel uitmaken van de procedure.

Meer informatie over assessment
Recente vacatures.