Coaching on the job

Bel ons direct!

010-8001010

Coaching on the job

Cursus: Coaching on the Job Los of als aanvulling op een cursus  biedt DIT IS WIJS Academy ‘Coaching on the Job’ aan. Deze vorm van individuele coaching is geschikt voor zowel groepsleerkrachten, intern begeleiders als leidinggevenden. Bij ‘Coaching on the Job’ heeft de gecoachte (coachee) het doel, om op een persoonlijke wijze gericht vaardigheden en […]

Contactpersoon

Meer weten over deze workshop?

Neem contact op met Jesse Lub.

Contactpersoon
Doel van deze activiteit

Cursus: Coaching on the Job

Los of als aanvulling op een cursus  biedt DIT IS WIJS Academy ‘Coaching on the Job’ aan.

Deze vorm van individuele coaching is geschikt voor zowel groepsleerkrachten, intern begeleiders als leidinggevenden. Bij ‘Coaching on the Job’ heeft de gecoachte (coachee) het doel, om op een persoonlijke wijze gericht vaardigheden en competenties verder te ontwikkelen.

‘Coaching on the job’ is een vorm van individuele coaching, waarbij de coach u op uw werkplek coacht. De coach analyseert uw werksituatie en koppelt dit aan de vraag van u als coachee. Met behulp van ‘Coaching on the Job’ ontwikkelt u zich in een korte tijd op een manier die bij u past. Na een persoonlijk intakegesprek volgt in samenspraak het plan van aanpak. De meeste coachingstrajecten duren kort. We werken in de ‘Coaching on the Job’ namelijk naar zelfstandigheid in plaats van afhankelijkheid. Pas wanneer u akkoord hebt gegeven op het plan van aanpak starten we de coaching.

Let op: De coaching wordt per uur ingekocht a 65,00 euro per uur en het aantal uren wordt afgestemd tussen de coachee en de coach. U betaalt alvast 1 uur vooruit, ter bevestiging van deelname en achteraf ontvangt u een factuur met het totaalbedrag minus inschrijfkosten. 

Doelgroep
Docenten en scholen in het PO en VO

Data
Op afspraak

Aantal dagdelen
Één dagdeel

Minimum aantal inschrijvingen
Geen

Maximum aantal inschrijvingen
Geen

Wenst u een andere manier van betalen dan via iDEAL of wilt u persoonlijk contact met een medewerker van onze Academy? Vul het contactformulier in op deze pagina of neem dan contact op met de DIT IS WIJS Academy via info@ditiswijsacademy.nl of bel met 010-8001010

Meer weten over deze workshop!

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.