Wetenschap & Techniek: Zelf leren doen

Bel ons direct!

010-8001010

Wetenschap & Techniek: Zelf leren doen

Cursus: Wetenschap & Techniek: Zelf leren doen Bij deze vorm van “coaching on the job” kan een schoolteam, een W&T-coordinator of iemand anders binnen de school gecoacht worden om de W&T lessen zo goed mogelijk te laten integreren in uw school en in de reguliere vakken binnen de school. Let op: De prijs van deze […]

Contactpersoon

Meer weten over deze workshop?

Neem contact op met Jesse Lub.

Contactpersoon
Doel van deze activiteit

Cursus: Wetenschap & Techniek: Zelf leren doen

Bij deze vorm van “coaching on the job” kan een schoolteam, een W&T-coordinator of iemand anders binnen de school gecoacht worden om de W&T lessen zo goed mogelijk te laten integreren in uw school en in de reguliere vakken binnen de school.

Let op: De prijs van deze cursus bedraagt €115,- per uur. U betaalt €115, als bevestiging van de cursus en ontvangt aan het eind van de de cursus een factuur met het totaalbedrag minus inschrijfkosten. 

 

• Naam trainer: Suzanne Algra 
• De titel van de cursus: Wetenschap & Techniek: Zelf leren doen
• De inhoud van de cursus: Tijdens deze training helpen wij leerkrachten in het primair onderwijs om W&T te implementeren in het reguliere curriculum. Dus: hoe kan je techniek gebruiken bij je taal-/rekenlessen of bij de zaakvakken.

Iedere paar weken ontvang je op je school een ander pakket aan spullen. Tijdens de training begeleiden we het team ter plekke hoe deze spullen te gebruiken  en te verbinden/integreren in het reguliere curriculum.

Ons assortiment bevat o.a. 3D printers, MakeyMakey’s, Ozobots, VEX Robotics en diverse proefjes.

Je leert taaldoelen  bereiken met de inzet van robotjes, rekenmiddelen maken met de 3D printer en werkt aan een onderzoekende houding met de zaakvakken.

Natuurlijk leveren we onderhoud en service zodra nodig en zijn we altijd bereikbaar voor vragen.

• Het niveau van de cursus: HBO / HBO+
• De lengte van de cursus: 5 x 4 uur (verdeeld over het schooljaar)
• De doelstellingen van de cursus: Aan het eind van de training (na 1 schooljaar) beschikt het team over een stevige basis om W&T zelfstandig uit te voeren in de klas en te verbinden met de vakken taal, rekenen of de zaakvakken.
• De doelgroep voor wie de cursus bedoeld is: Leerkrachten basisonderwijs
• Het aanvangsniveau waarvan wordt uitgegaan (d.w.z. eventuele vooropleidingseisen): Pabo
• De studiebelasting voor de deelnemer d.w.z. de tijd die de deelnemer eraan kwijt is in uren p/w: Variabel: vanaf 1 u/pw.
• Informatie over het verstrekte studiemateriaal en/of over het aan te schaffen studiemateriaal: Geen extra materiaal nodig.
• Kwalificaties die behaald kunnen worden: Nee
• Het aantal eindtoetsen of af te leggen examens in de cursus alsmede de herkansingsmogelijkheden: Er is geen eindtoets.

Data:

 Locatie: Op locatie naar keuze
Data:  Op aanvraag

 


Minimum aantal inschrijvingen

1 deelnemer

Maximum aantal inschrijvingen
10 deelnemers

Wenst u een andere manier van betalen dan via iDEAL of wilt u persoonlijk contact met een medewerker van onze Academy? Vul het contactformulier in op deze pagina of neem dan contact op met de DIT IS WIJS Academy via info@ditiswijsacademy.nl of bel met 010-8001010

 

Meer weten over deze workshop!

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.