Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
dit-is-wijs
Trainingen workshop bij DIT IS WIJS

Breng de praktijk in de klas met onze workshops

Vind je het leuk om creatieve en interactieve workshops te geven op een basisschool? DIT IS WIJS biedt ondersteuning aan scholen met educatieve workshops die leren leuk maken en leerlingen inspireren.

Workshops voor scholen: hands-on leren

Onze workshops zijn ontworpen om leerlingen de kans te geven om zelf actief deel te nemen aan het leerproces. Door praktisch bezig te zijn, ervaren ze de theorie op een heel andere manier. Of het nu gaat om kunst, wetenschap, technologie, of elk ander onderwerp dat je kunt bedenken, onze workshops zijn leuk, educatief en op maat gemaakt voor de leeftijdsgroep.

Workshops geven op scholen: inspireer en engageer
Wil je een workshop geven op je school die leerlingen inspireert en motiveert? DIT IS WIJS helpt je bij het organiseren van een workshop die echt een verschil maakt. Solliciteer vandaag nog.

Relevante vacatures

Onderstaand tref je een selectie van onze vacatures in het basis onderwijs. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw gewenste regio er niet bij, maar wil je wel graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter.

Leerkracht basisonderwijs

Pabostudent

Parttime
Almere, Flevoland

Zit jij in het derde of vierde jaar van de pabo? En wil jij naast je studie werkervaring opdoen? Word invalleerkracht en...

Communicatieadviseur

HR Manager Bisbee

Fulltime
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Heb jij hart voor het onderwijs en ben jij een ervaren HR-manager die graag een nieuwe uitdaging aangaat? Dan is de func...

Leerkracht basisonderwijs

Invalleerkracht SBO cluster 2

Parttime
Utrecht, Utrecht

Deel jij je week graag flexibel in en heb je ervaring met lesgeven aan leerlingen in cluster 2? Dan ben jij precies wie ...

De vijf zekerheden van DIT IS WIJS

Jouw wensen staan altijd centraal

Bij DIT WIJS zijn we er voor jou. Wil je flexibel werken op meerdere scholen tegelijk? Wil je jouw gezin combineren met een uitdagende baan? Wij gaan op zoek naar de perfecte basisschool.

Keuze uit het grootste aanbod

DIT IS WIJS is een landelijke organisatie die contact heeft met scholen in elke provincie. Staat jouw vacature er niet bij? Neem alsnog contact met ons op. Wij kunnen jouw talenten altijd gebruiken.

Dagelijkse ondersteuning

Bij DIT IS WIJS gaan we verder dan alleen bemiddelen. We zijn dan ook geen uitzend- of detacheringsbureau, maar een partner voor het onderwijs en in het bijzonder voor jou. Heb je vragen? Bel ons en we helpen je graag weer op weg.

Persoonlijke coach

Bij DIT IS WIJS krijg jij een persoonlijke coach die jou helpt bij elke stap in je carrière. Zit je al jaren in het vak? Ook dan is jouw coach er voor jou om te sparren en ideeën uit te wisselen.

Gratis trainingen

Het hele jaar door geven wij gratis trainingen op onze locaties. Naast de live trainingen kun je ook allerlei handige video’s online bekijken. Zo blijf je altijd up-to-date.

Hoe nu verder? Jouw proces:

± Binnen 24 uur
Solliciteren ± Binnen 24 uur

Leuke vacature gevonden? Laat je gegevens bij ons achter.

± Binnen 1 week
Telefoontje ± Binnen 1 week

We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een eerste screening en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

± Binnen 2 weken
Het gesprek ± Binnen 2 weken

We willen weten wie jij bent en we willen graag jouw wensen in kaart brengen, zodat we de beste match kunnen maken.

± Binnen 1 week
Matchen ± Binnen 1 week

We gaan als jouw werkgever op zoek naar een nieuwe werkplek die perfect bij jou past. We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er een klik is.

± Binnen 1 week
Contract ± Binnen 1 week

Wat leuk, jij bent helemaal weg van je nieuwe werkplek. We gaan het contract opstellen en regelen alles met jouw nieuwe werkplek.

Aan de slag

We zorgen ervoor dat jouw eerste werkdag tot in de puntjes is voorbereid. Maar daar blijft het niet bij. We blijven je ondersteunen met trainingen en een persoonlijke coach.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.