Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
dit-is-wijs
Invalkrachten bij DIT IS WIJS

Heeft u te maken met plotselinge uitval op uw basisschool?

Als schooldirecteur of schoolbestuurder weet u dat er situaties kunnen ontstaan waarin u snel vervanging nodig heeft. Gelukkig staan onze invalkrachten klaar om op korte termijn te kunnen bijspringen en zo een naadloze voortzetting van het onderwijsproces te waarborgen. Heeft u een invalkracht nodig voor vandaag of meerdere dagen. Bel ons via 010 – 8001010. Wij zijn bereikbaar vanaf 07:00 uur.

werken-bij-dit-is-wijs

Invalkrachten voor de basisschool

Met de inzet van onze invalkrachten bent u verzekerd van bekwame en gemotiveerde onderwijsassistenten, vakkrachten en leerkrachten die direct inzetbaar zijn. Ze zorgen voor stabiliteit en continuïteit, waardoor de leerlingen ongestoord kunnen doorgaan met leren.

Uw partner voor flexibele invalkrachten
In tijden van onverwachte afwezigheid of verhoogde druk op uw team, is het fijn om te weten dat u kunt rekenen op de flexibele invalkrachten van onze ervaren pool aan leerkrachten. De ervaren adviseurs van de afdeling Spoedplanning zijn het gewend om snel te schakelen en zorgen ervoor dat u snel vervangend personeel voor de klas heeft staan. Kies voor flexibiliteit en kwaliteit, kies voor DIT IS WIJS als sterke onderwijspartner.

Help! Ik heb een uitvaller

 • U heeft een invalkracht nodig voor vandaag of meerdere dagen. U belt meteen naar: 010 – 8001010. Wij zijn bereikbaar vanaf 07:00 uur.
 • We zoeken een kandidaat die past bij het karakter van uw school en onderwijsfilosofie.
 • Wij hebben een groot netwerk met onderwijskrachten. Zodra wij een match hebben gevonden, stellen wij de onderwijskracht gelijk aan u voor.
 • We vinden persoonlijk contact met u erg belangrijk. We denken graag mee in oplossingen en ontzorgen bij het complete proces.
 • Wij willen u vragen om de invaller wegwijs op uw school te maken en om eventueel een overdracht klaar te leggen. Aan het eind van de dag nemen we weer contact met u en de invalkracht op hoe de dag is geweest en of we u verder kunnen ondersteunen.

Dit beloven wij

 • Wij werven en selecteren de juiste medewerker voor uw kort of langlopende opdracht.
 • De zekerheid dat er altijd een onderwijsprofessional voor uw klas staat in de vorm van een leerkracht, vakkracht of onderwijsassistent.
 • De kandidaat kiest heel bewust voor uw onderwijsinstelling en bijbehorende opdracht.
 • U bent geen juridisch werkgever en bent daardoor na de opdracht niet gebonden aan deze kandidaat.
 • Onze dienstverlening is ‘no cure no pay’. Kunnen wij geen kandidaat voor u vinden? Dan krijgt u geen factuur voor de gemaakte investering aan onze kant.

5 voordelen van invalkrachten

 1. Directe oplossing voor lerarentekorten: In tijden van plotselinge afwezigheden bieden invalkrachten een snelle oplossing. Ze waarborgen dat het onderwijsproces soepel blijft verlopen, zelfs bij onvoorziene omstandigheden.
 2. Brengen ervaring mee van verschillende scholen: Invalkrachten brengen vaak een frisse wind met zich mee. Door hun ervaringen op verschillende scholen zijn ze multi-inzetbaar en passen ze bij meerdere onderwijsconcepten.
 3. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: Invalkrachten zijn gewend zich snel aan te passen aan nieuwe onderwijsomgevingen. U heeft er geen omkijken naar en dat maakt hen een waardevolle aanvulling voor uw basisschool.
 4. Verlichting van werkdruk: In drukke perioden of tijdens speciale projecten kunnen invalkrachten de vaste staf ontlasten. Hierdoor blijft de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd en wordt overbelasting van het vaste team voorkomen.
 5. Behoud van continuïteit: Voor leerlingen is stabiliteit in het leerproces cruciaal. Met de inzet van invalkrachten kunnen scholen ervoor zorgen dat de onderwijscontinuïteit niet wordt onderbroken, wat bijdraagt aan onze visie: Samen zorgen wij ervoor dat er geen groep meer naar huis wordt gestuurd.
Annemieke van der Groen

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“De samenwerking met DIT IS WIJS is erg prettig. Het team van de planning is zeer vriendelijk en professioneel. Zij doen hun uiterste best om de juiste persoon voor de juiste school te vinden. De communicatie tussen DIT IS WIJS en school loopt via verschillende kanalen. Wanneer er een invaller is gevonden krijgen we dat persoonlijk via de telefoon, via de app of via de e-mail te weten. De leerkrachten die in dienst zijn bij DIT IS WIJS zijn vriendelijke, vakbekwame mensen.”

Mirjam Hofland Adjunct-directeur RKBS De Christoffel

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Wij werken sinds vorig schooljaar intensief samen met ‘DIT IS WIJS’. Met name de snelheid van handelen en de korte lijnen in het contact hebben ervoor gezorgd dat wij kortdurende en langdurende vervangingen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.”

Annemieke van der Groen Directeur Basisschool de Poseidon

Onze richtlijnen

Wij opereren binnen de kaders van het onderwijs cao. Wij vinden het belangrijk dat er geen buitensporige salariskaders ontstaan die het onderwijs ontwrichten. Wij focussen ons liever op het bieden van goed werkgeverschap.

Wij streven ernaar dat onderwijskrachten in hun kracht staan en dat zij zich thuis voelen binnen de school. Zo verzorgen wij de juiste match tussen de onderwijskracht en de school. Professionals die reeds op hun plek zitten, benaderen wij niet.

Ook de onbenutte capaciteit in de markt is een aandachtspunt. We verzorgen gratis trainingen voor herintreders, we werven gepensioneerden om een dag mee te laten helpen en zetten vakkrachten in om leerkrachten te ondersteunen.

Het aanbieden van onze zij-instroomopleiding in diverse stromingen. Dit doen wij voor hbo’ers en mbo’ers in samenwerking met diverse Pabo’s en hogescholen. Zo vullen wij juist het werkveld aan met nieuwe leerkrachten.

Alle onderwijskrachten die bij ons actief zijn, krijgen een persoonlijke coach en een trainingsprogramma om zich verder te ontwikkelen. We hopen hiermee de uitstroom binnen het onderwijs te verminderen.

Extern inlenen vergt een betrouwbare samenwerking. Naast de financiële aspecten, staat vooral het kwaliteit van het onderwijs bij ons centraal. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen.

Samen met onze partners werken wij aan een wijze toekomst

Heeft u met spoed een invaller nodig en wilt u graag meer informatie?

Vul uw gegevens in en dan bellen wij u gelijk terug!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.