Voor scholen

Bel ons direct!

010-8001010

Onderwijsprofessionals in het PO, VO en MBO.

Op zoek naar een nieuwe collega? We zorgen voor de juiste match!

Dit is hoe wij
u kunnen helpen.

Bij DIT IS WIJS gaan we voor een langdurige samenwerkingen, zonder met onze scholen te concurreren. We zetten ons in om dagelijks onze missie waar te maken:

Samen zorgen we ervoor dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd. 

Advantages
Een nieuwe collega

Op zoek naar een onderwijskracht? Dan ben je op de juiste plek. Van ziektevervanging tot invulling voor een heel schooljaar. Wij denken graag met je mee.

Advantages
Online school

De leerlingen zo snel mogelijk op het niveau krijgen, waar zij eigen horen te staan. Met online school bieden wij mogelijkheden om de leerlingen weer op het niveau te brengen, waar zij horen te staan.

Advantages
Cursussen

We investeren in de toekomst voor kwalitatief onderwijs. Met onze cursussen dragen we bij aan didactische, pedagogische en organisatorische vaardigheden. Online, fysiek of bij u op school.

Partners die meebouwen aan een wijze toekomst:

Lerarentekort oplossen, niet concurerren!

DIT IS WIJS is partner op het gebied van onderwijsinnovatie en talentontwikkeling. Met 1000 interim onderwijskrachten en 65 interne collega’s zijn we inmiddels uitgegroeid tot marktleider in onderwijsdetachering, en we blijven ons ontwikkelen!

Onze voordelen

DIW

Onze richtlijnen:

• Wij opereren binnen de kaders van de onderwijs cao. Onze onderwijskrachten ontvangen hun meest recente salaris.

• Wij streven ernaar dat onderwijskrachten in hun kracht staan en dat zij zich thuis voelen binnen de school. Zo verzorgen wij de juiste match tussen de onderwijskracht en de school. Professionals die op hun plek zitten, benaderen wij niet.

• Onbenutte capaciteit willen wij benutten in de markt. Dit doen wij onder andere door opleidingen te verzorgen voor herintreders, pensionado’s enkele dagen les te laten geven voor kortdurende opdrachten en de leerlijnen in te zetten voor extra ondersteuning binnen de school.

• Het aanbieden van onze zij-instroomopleiding in diverse stromingen. Dit doen wij voor hbo’ers en mbo’ers in samenwerking met diverse Pabo’s en hogescholen. Zo vullen wij het werkveld aan met beschikbare leerkrachten en onderwijsspecialisten.

• Alle onderwijskrachten die bij ons actief zijn, krijgen een persoonlijke coach en een trainingsprogramma om zich verder te ontwikkelen met als doel om de uitstroom binnen het onderwijs te verminderen, een meerwaarde te creëren voor het onderwijs en om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Extern inlenen vergt een betrouwbare samenwerking. Wij geven graag advies over deze invulling. Financiële aspecten en kwaliteit voor het onderwijs staan hierin centraal. Neem contact met ons op voor een advies voor jouw school.

Waar doen we het voor?

Samen werken wij aan een wijze toekomst: dat is de visie van DIT IS WIJS! Door onze krachten te bundelen kunnen we het lerarentekort oplossen. We doen dit met veel respect voor scholen en zullen dan ook niet concurreren.

Kunnen jullie mij ook terugbellen?

Laat je gegevens achter, dan belt één van onze collega’s je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.