Talent vind je bij DIT IS WIJS

Samen werken wij aan een wijze toekomst!

Leerkrachten
Contact us

Vragen over het uitzetten van een aanvraag?
Neem contact op met Jennifer Verstift –  Faber

DIT IS WIJS voor scholen

DIT IS WIJS: dé partner voor scholen

DIT IS WIJS is al meer dan 10 jaar als onderwijsspecialist dé partner van het Nederlandse onderwijs.

Ontstaan vanuit de passie voor talentontwikkeling van het jonge kind, bieden wij op een enthousiaste en innovatieve manier ondersteuning op diverse vlakken aan scholen. Talentontwikkeling van leerlingen, vervanging van docenten, een bijdrage aan de oplossingen voor het lerarentekort, ontwikkeling van software voor het automatiseren van betalingen van ouders: DIT IS WIJS heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot betrouwbare onderwijsspecialist. DIT IS WIJS ontzorgt het Nederlandse onderwijs, zodat scholen zich kunnen richten op hun belangrijkste taak: het bieden van kwalitatief goed onderwijs.

Wij bieden:

  • Personeelsdiensten specifiek voor het onderwijs
  • Brede School activiteiten
  • Werkdrukverlagingsprojecten voor het onderwijs
  • Versnelde lerarenopleiding
  • Trainingen en workshops
  • Coaching voor docenten

 

Met verschillende vestigingen door heel Nederland en op piekdagen meer dan 1.000 onderwijsprofessionals aan het werk is DIT IS WIJS een betrouwbare en innovatieve onderwijspartner. DIT IS WIJS bereikt momenteel zo’n 1.250 scholen met gemiddeld 300 leerlingen per school. Onze bijdrage aan de ontwikkeling van de generatie van de toekomst is groot. Als onderwijsspecialist zijn wij ons daar zeer van bewust en wij zien het als ons doel om met de grootst mogelijke zorg ons werk uit te voeren. Al onze medewerkers zetten zich iedere dag weer met hart en ziel in om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie.

De missie van DIT IS WIJS

Het is onze missie om in 2021 het gehele Nederlandse onderwijs te ontzorgen met innovatieve oplossingen in personeelsdiensten en talentontwikkeling. Die missie vervullen wij door het bieden van een snelle, betrouwbare en innovatieve dienstverlening aan het onderwijs. Zo zorgen wij dat het onderwijs in staat gesteld wordt om talenten van jongeren optimaal te ontwikkelen.

DIT IS WIJS en NIVVO

Dankzij de samenwerking met NIVVO groeien wij als totaalaanbieder voor het onderwijs.

Door de kennis van het onderwijs, lesstof en concepten te bundelen zijn wij nu in staat scholen in primair onderwijs, voorgezet onderwijs én mbo te ontzorgen.

Al meer dan 10 jaar dé betrouwbare onderwijsspecialist!

De zoektocht naar een onderwijsprofessional start hier!

Stel je aan ons voor
DIW

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

Heb jij talent met lesgeven?

Leer kinderen de basis van hun toekomst, leer ze de mooiste dingen. Sta gelukkig en verzekerd voor de klas met plezier in het vak, niet als invaller maar als Talent.