Talent vind je bij DIT IS WIJS

Samen werken wij aan een wijze toekomst!

Leerkrachten
Contact us

Vragen over het uitzetten van een aanvraag?
Neem contact op met Jennifer Verstift –  Faber

DIT IS WIJS voor scholen

DIT IS WIJS ontzorgt in het onderwijs. Wij leveren vervangend personeel voor één dag tot een geheel schooljaar. Door een strenge werving & selectieprocedure worden onze kandidaten getest op verschillende competenties en zijn zij klaar om bij u op school in te vallen. Eenmaal op uw school worden zij, indien voor langere periode, bijgestaan door onze coach die hen begeleidt om van onze leerkrachten en onderwijsassistenten nog betere onderwijsprofessionals te maken.

Naast vervangend personeel dragen wij ook bij aan talentontwikkeling middels onze workshops en leerlijnen. De workshops worden inclusief materiaal en docent geleverd, zodat u hier geen omkijken naar heeft. De workshops zijn erop gericht op bepaalde lesstof aan te bieden die in het reguliere lesaanbod niet worden behandeld. Denk hierbij aan programmeren, koken en 3D-printen.

De zoektocht naar een onderwijsprofessional start hier!

Stel je aan ons voor
DIW

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

Heb jij talent met lesgeven?

Leer kinderen de basis van hun toekomst, leer ze de mooiste dingen. Sta gelukkig en verzekerd voor de klas met plezier in het vak, niet als invaller maar als Talent.