Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
05 maart 2024 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Milou Meuwissen

Vandaag stellen we je graag voor aan Milou Meuwissen, één van onze recruiters bij DIT IS WIJS. Benieuwd naar haar ochtend routine en het werk als recruiter? Lees dan snel verder!

Wat is jouw ochtendroutine?

“Mijn ochtend is met twee kinderen altijd druk en chaotisch. We moeten allemaal douchen, ontbijten, de haren van de meiden moeten gedaan worden en er moet ook een gevuld broodtrommeltje mee naar school. Zelf vergeet ik vaak te ontbijten en ga ik als ma Flodder zonder make-up naar werk. Gelukkig kan ik me op werk nog even fatsoeneren voordat de dag begint.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Mijn dag is, net als bij veel van mijn collega’s, geslaagd als ik veel taken van mijn to-do lijstje af heb kunnen vinken, ik leuke gesprekken met kandidaten heb gevoerd en we ze natuurlijk snel op een passende school kunnen plaatsen.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Ik vind de gesprekken met de kandidaten het allerleukst. Je komt meer te weten over de persoon en elk gesprek is anders. Van een goed gesprek kan ik dan ook heel veel energie krijgen.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Aan het eind van de werkdag race ik het kantoor uit om de meiden te halen. Als zij eindelijk in bed liggen, kom ik met een dekentje, een kop thee en Netflix tot rust op de bank.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Geen dag is hetzelfde en het is soms lekker chaotisch op de werkvloer. Dat maakt het werken bij DIT IS WIJS lekker afwisselend.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Ik neem bijna altijd mijn eigen lunch mee, maar als ik in Hilversum werk lukt het me niet altijd om een lekker broodje kip te weerstaan.”

Heb jij een motto?

“Mijn motto is altijd: ‘It is what it is’ en dat hoor je mij misschien ook wel eens zeggen.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Gym natuurlijk!

 

Milou speelt een cruciale rol in het onderwijs en onze organisatie. Dankjewel Milou voor je mooie woorden!