Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
dit-is-wijs
Invalkrachten voor de kinderopvang

Heeft u te maken met plotselinge uitval in de kinderopvang?

Als manager van een kinderopvangorganisatie kunt u geconfronteerd worden met onverwachte uitdagingen, zoals de noodzaak voor snelle vervanging van personeel. In dergelijke situaties is het essentieel om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner die snel goede invalkrachten kan leveren. Heeft u een invalkracht nodig voor vandaag of meerdere dagen. Bel ons via 010 – 8001010. Wij zijn bereikbaar vanaf 07:00 uur.

werken-bij-dit-is-wijs

Invalkrachten voor de kinderopvang

Door onze invalkrachten in te zetten, bent u verzekerd van bekwame en gemotiveerde pedagogisch medewerkers die onmiddellijk beschikbaar zijn. Ze bieden stabiliteit en continuïteit in uw kinderopvang, zodat de kinderen zonder onderbrekingen kunnen blijven spelen en leren.

Uw partner voor flexibele invalkrachten in de kinderopvang
In situaties van onverwachte afwezigheid of verhoogde werkdruk in uw team, is het een geruststelling te weten dat u kunt rekenen op de flexibele invalkrachten uit onze ervaren pool van kinderopvangprofessionals. Onze ervaren adviseurs van de Spoedplanning afdeling zijn gewend om snel te handelen, zodat u in een mum van tijd vervangend personeel in uw kinderopvang hebt. Kies voor flexibiliteit en kwaliteit in de kinderopvang, kies voor DIT IS WIJS als uw betrouwbare kinderopvangpartner.

Help! Ik heb een uitvaller

 • U heeft een invalkracht nodig voor vandaag of meerdere dagen. U belt meteen naar: 010 – 8001010. Bereikbaar vanaf 07:00 uur.
 • We zoeken een kandidaat die past bij het karakter van uw kinderopvangorganisatie.
 • Wij hebben een groot netwerk met pedagogisch medewerkers. Zodra wij een match hebben gevonden, stellen wij de professional gelijk aan u voor.
 • We vinden persoonlijk contact met u erg belangrijk. We denken graag mee in oplossingen en ontzorgen bij het complete proces.
 • Wij willen u vragen om de invaller wegwijs op uw opvang te maken en om eventueel een overdracht klaar te leggen. Aan het eind van de dag nemen we weer contact met u en de invalkracht op hoe de dag is geweest en of we u verder kunnen ondersteunen.

Dit beloven wij

 • Wij werven en selecteren de juiste pedagogisch medewerker voor uw kort of langlopende opdracht.
 • De zekerheid dat er altijd een kinderopvangprofessional voor uw groep staat.
 • De kandidaat kiest heel bewust voor uw organisatie en bijbehorende opdracht. We besteden veel aandacht aan een goede match.
 • U bent geen juridisch werkgever en bent daardoor na de opdracht niet gebonden aan deze kandidaat.
 • Onze dienstverlening is ‘no cure no pay’. Kunnen wij geen kandidaat voor u vinden, dan krijgt u geen factuur voor de gemaakte investering aan onze kant.

5 voordelen van invalkrachten

 1. Directe oplossing voor personeelstekorten: In tijden van plotselinge afwezigheden bieden onze invalkrachten een snelle oplossing. Ze waarborgen dat de zorg en activiteiten in de kinderopvang soepel blijven verlopen, zelfs bij onvoorziene omstandigheden.
 2. Brengen ervaring mee van verschillende kinderopvangorganisaties: Onze invalkrachten brengen een verfrissende dynamiek mee. Door hun ervaringen bij verschillende kinderopvanginstellingen zijn ze veelzijdig inzetbaar en passen ze goed binnen kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang (BSO), tussenschoolse opvang (TSO) en peuterspeelzalen.
 3. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: Invalkrachten zijn gewend zich snel aan te passen aan nieuwe omgevingen in de kinderopvang. Dit zorgt ervoor dat ze een waardevolle aanvulling zijn op uw team, zonder dat u zich extra zorgen hoeft te maken.
 4. Verlichting van werkdruk: Tijdens drukke perioden of bij speciale projecten kunnen invalkrachten uw vaste staf ontlasten. Dit helpt de kwaliteit van zorg te handhaven en voorkomt overbelasting van uw vaste team.
 5. Behoud van continuïteit: Voor kinderen is stabiliteit in hun dagelijkse routine cruciaal. Met de inzet van invalkrachten zorgen wij ervoor dat de continuïteit in uw organisatie niet wordt onderbroken, wat aansluit bij onze visie: Samen zorgen wij ervoor dat er geen groep meer naar huis wordt gestuurd.
Annemieke van der Groen

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“De samenwerking met DIT IS WIJS is erg prettig. Het team van de planning is zeer vriendelijk en professioneel. Zij doen hun uiterste best om de juiste persoon voor de juiste school te vinden. De communicatie tussen DIT IS WIJS en school loopt via verschillende kanalen. Wanneer er een invaller is gevonden krijgen we dat persoonlijk via de telefoon, via de app of via de e-mail te weten. De leerkrachten die in dienst zijn bij DIT IS WIJS zijn vriendelijke, vakbekwame mensen.”

Mirjam Hofland Adjunct-directeur RKBS De Christoffel

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Wij werken sinds vorig schooljaar intensief samen met ‘DIT IS WIJS’. Met name de snelheid van handelen en de korte lijnen in het contact hebben ervoor gezorgd dat wij kortdurende en langdurende vervangingen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.”

Annemieke van der Groen Directeur Basisschool de Poseidon

Onze richtlijnen

Wij opereren binnen de strikte kaders van de CAO voor kinderopvang. We vinden het belangrijk om evenwichtige salariskaders te handhaven die de sector niet ontregelen. Onze focus ligt op het bieden van goed werkgeverschap, zodat uw kinderopvang optimaal functioneert.

Ons doel is ervoor te zorgen dat kinderopvangmedewerkers zich sterk en thuis voelen binnen uw organisatie. We streven naar de perfecte match tussen de medewerker en uw kinderopvang. We respecteren professionals die al goed op hun plek zitten en benaderen deze niet actief voor andere functies.

We richten ons ook op het benutten van ongebruikte capaciteit in de markt. Dit doen we door gratis trainingen aan te bieden voor mensen die weer in de kinderopvang willen werken, het werven van gepensioneerden voor dagelijkse ondersteuning, en het inzetten van vakkrachten om uw kinderopvangmedewerkers te ondersteunen.

Wij bieden opleidingen aan voor hbo’ers en mbo’ers in samenwerking met diverse opleidingsinstituten. Deze opleidingen zijn specifiek gericht op de kinderopvang, waardoor we het werkveld effectief aanvullen met goed opgeleide kinderopvangmedewerkers.

Alle medewerkers die via ons werkzaam zijn in de kinderopvang krijgen een persoonlijke coach en een trainingsprogramma om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo verminderen wij de uitstroom binnen de kinderopvangsector en verbeteren wij de kwaliteit van de zorg.

Het extern inlenen van personeel vereist een betrouwbare samenwerking. Wij leggen de nadruk niet alleen op financiële aspecten, maar vooral op de kwaliteit van zorg in de kinderopvang. We gaan graag met u in gesprek om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen en hoe wij daarin kunnen voorzien.

 

Samen met onze partners werken wij aan een wijze toekomst

Heeft u met spoed een invaller nodig en wilt u graag meer informatie?

Vul uw gegevens in en dan bellen wij u gelijk terug!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.