Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
coaching-dit-is-wijs
Training

Professionele trainingen voor pedagogisch medewerkers

De gratis trainingen van DIT IS WIJS zijn ontworpen om uw kinderopvangprofessionals het gehele jaar door optimaal te laten functioneren in uw kinderopvang. Het continu trainen van uw professionals draagt bij aan zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling, wat leidt tot verbeterde zorgresultaten en een verrijkte leeromgeving voor de kinderen.

werken-bij-dit-is-wijs

Het belang van trainingen voor kinderopvangmedewerkers en pedagogisch medewerkers

Onze trainingen zijn ontworpen om kinderopvangmedewerkers en pedagogisch medewerkers te voorzien van de tools en technieken die ze nodig hebben om uit te blinken in hun werkomgeving. Of het nu gaat om een nieuwe medewerker of een ervaren professional die op zoek is naar verdieping, ons trainingsaanbod biedt iedereen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Met DIT IS WIJS wordt uw team niet alleen sterker als geheel, maar ontwikkelt elke medewerker zich ook individueel tot een betere begeleider en rolmodel voor de kinderen.

Investeer in trainingen voor een adequaat en competent team
Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw kinderopvangorganisatie? Met onze trainingen kunt u de vaardigheden van uw kinderopvangprofessionals verder uitbreiden. Begin vandaag nog met het versterken van uw team.

 

Annemieke van der Groen

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“De samenwerking met DIT IS WIJS is erg prettig. Het team van de planning is zeer vriendelijk en professioneel. Zij doen hun uiterste best om de juiste persoon voor de juiste school te vinden. De communicatie tussen DIT IS WIJS en school loopt via verschillende kanalen. Wanneer er een invaller is gevonden krijgen we dat persoonlijk via de telefoon, via de app of via de e-mail te weten. De leerkrachten die in dienst zijn bij DIT IS WIJS zijn vriendelijke, vakbekwame mensen.”

Mirjam Hofland Adjunct-directeur RKBS De Christoffel

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Wij werken sinds vorig schooljaar intensief samen met ‘DIT IS WIJS’. Met name de snelheid van handelen en de korte lijnen in het contact hebben ervoor gezorgd dat wij kortdurende en langdurende vervangingen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.”

Annemieke van der Groen Directeur Basisschool de Poseidon

Onze richtlijnen

Wij opereren binnen de strikte kaders van de CAO voor kinderopvang. We vinden het belangrijk om evenwichtige salariskaders te handhaven die de sector niet ontregelen. Onze focus ligt op het bieden van goed werkgeverschap, zodat uw kinderopvang optimaal functioneert.

Ons doel is ervoor te zorgen dat kinderopvangmedewerkers zich sterk en thuis voelen binnen uw organisatie. We streven naar de perfecte match tussen de medewerker en uw kinderopvang. We respecteren professionals die al goed op hun plek zitten en benaderen deze niet actief voor andere functies.

We richten ons ook op het benutten van ongebruikte capaciteit in de markt. Dit doen we door gratis trainingen aan te bieden voor mensen die weer in de kinderopvang willen werken, het werven van gepensioneerden voor dagelijkse ondersteuning, en het inzetten van vakkrachten om uw kinderopvangmedewerkers te ondersteunen.

Wij bieden opleidingen aan voor hbo’ers en mbo’ers in samenwerking met diverse opleidingsinstituten. Deze opleidingen zijn specifiek gericht op de kinderopvang, waardoor we het werkveld effectief aanvullen met goed opgeleide kinderopvangmedewerkers.

Alle medewerkers die via ons werkzaam zijn in de kinderopvang krijgen een persoonlijke coach en een trainingsprogramma om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo verminderen wij de uitstroom binnen de kinderopvangsector en verbeteren wij de kwaliteit van de zorg.

Het extern inlenen van personeel vereist een betrouwbare samenwerking. Wij leggen de nadruk niet alleen op financiële aspecten, maar vooral op de kwaliteit van zorg in de kinderopvang. We gaan graag met u in gesprek om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen en hoe wij daarin kunnen voorzien.

Samen met onze partners werken wij aan een wijze toekomst

Bent u overtuigd en wilt u graag meer informatie?

Vul uw gegevens in en dan bellen wij u terug!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.