Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
basisonderwijs
Wil jij graag leraar worden of pedagogisch medewerker?

Wij ondersteunen jou bij elke stap in je nieuwe carrière.

werken-bij-dit-is-wijs

DIT IS WIJS Talenten Traject

Nederland kampt met een lerarentekort voor het onderwijs en een groot tekort aan geschoolde pedagogisch medewerkers voor de kinderopvang. In sommige delen van Nederland is het tekort zo extreem, dat er groepen naar huis worden gestuurd. Leerlingen krijgen hierdoor niet het onderwijs dat zij verdienen en ouders komen in de knel met de opvang van hun kinderen.

Om dat tekort tegen te gaan zijn wij met ons eigen opleidingstraject gestart: het DIT IS WIJS Talenten Traject. Met het Talenten Traject leiden wij onderwijsassistenten, zij-instromers en pedagogisch medewerkers op om vervolgens als lesbevoegde onderwijskrachten aan de slag te gaan. Wil jij liever aan de slag binnen de kinderopvang en heb jij nog geen diploma? Via DIT IS WIJS kun je ook opgeleid worden tot pedagogisch medewerker.

Samen staan we sterker om het tekort in Nederland te verkleinen!

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als leerkracht onderbouw op een super leuke bassischool in Rotterdam. Ik heb het heel erg naar mijn zin op de school. De sfeer is prettig en het contact met collega’s is erg fijn. De kinderen zijn een drukke boel, maar ze willen graag leren. Ik ben zeer tevreden over mijn contactpersonen bij DIT IS WIJS. Zowel Yannick als Mariette waren erg behulpzaam en boden een luisterend oor voor mijn wensen. Na het kennismakingsgesprek op de school ging het snel en kon ik een week later aan de slag.”

Denise Juf groep 3

Waarom kies je voor
DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als gymdocent op een hele leuke en ‘Lekker Fit’-basisschool in Utrecht. Ik ben ook zeer tevreden over mijn contactpersoon van DIT IS WIJS: behulpzaam, aandacht, advies, tips en steun. Ik heb het erg naar mijn zin op de school. De sfeer en de collega’s, maar vooral de kinderen (hartstikke actief, dynamiek, heel gemotiveerd en enthousiast). Ik zal mijn best doen om binnen de school ook een bijdrage te kunnen leveren en daar blijven functioneren zo lang dat het kan.”

Murat Gymdocent

Wil jij graag leerkracht worden?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.