Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
Coaching voor pedagogisch medewerkers

Professionele coaches voor de kinderopvang

Als manager of bestuurder van een kinderopvangorganisatie begrijpt u het belang van professionele begeleiding en coaching voor uw team. Coaching is cruciaal voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling van uw teamleden, wat leidt tot een hogere kwaliteit van kinderopvang en een betere ontwikkelingsomgeving voor de kinderen.

werken-bij-dit-is-wijs

De rol van coaching in de kinderopvang

Coaching speelt een essentiële rol in de ontwikkeling van effectieve en inspirerende medewerkers in de kinderopvang. Een professionele coach kan uw team helpen bij het verbeteren van hun pedagogische en zorgvaardigheden, het omgaan met de dagelijkse uitdagingen in de kinderopvang en het bereiken van hun persoonlijke en professionele doelen.

Investeer in coaching voor een veerkrachtig en competent team
Door te investeren in de coaching van DIT IS WIJS, bouwt u aan een team dat niet alleen competent is, maar ook veerkrachtig in het omgaan met de dynamische en soms uitdagende omgeving van de kinderopvang. Bij DIT IS WIJS worden al onze gedetacheerde kinderopvangmedewerkers en onze professionals in opleiding gratis gecoacht. Coaching ondersteunt uw medewerkers in hun groei en ontwikkeling, wat resulteert in gemotiveerde professionals die bijdragen aan een positieve en veilige omgeving voor de kinderen

Annemieke van der Groen

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“De samenwerking met DIT IS WIJS is erg prettig. Het team van de planning is zeer vriendelijk en professioneel. Zij doen hun uiterste best om de juiste persoon voor de juiste school te vinden. De communicatie tussen DIT IS WIJS en school loopt via verschillende kanalen. Wanneer er een invaller is gevonden krijgen we dat persoonlijk via de telefoon, via de app of via de e-mail te weten. De leerkrachten die in dienst zijn bij DIT IS WIJS zijn vriendelijke, vakbekwame mensen.”

Mirjam Hofland Adjunct-directeur RKBS De Christoffel

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Wij werken sinds vorig schooljaar intensief samen met ‘DIT IS WIJS’. Met name de snelheid van handelen en de korte lijnen in het contact hebben ervoor gezorgd dat wij kortdurende en langdurende vervangingen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.”

Annemieke van der Groen Directeur Basisschool de Poseidon

Onze richtlijnen

Wij opereren binnen de strikte kaders van de CAO voor kinderopvang. We vinden het belangrijk om evenwichtige salariskaders te handhaven die de sector niet ontregelen. Onze focus ligt op het bieden van goed werkgeverschap, zodat uw kinderopvang optimaal functioneert.

Ons doel is ervoor te zorgen dat kinderopvangmedewerkers zich sterk en thuis voelen binnen uw organisatie. We streven naar de perfecte match tussen de medewerker en uw kinderopvang. We respecteren professionals die al goed op hun plek zitten en benaderen deze niet actief voor andere functies.

We richten ons ook op het benutten van ongebruikte capaciteit in de markt. Dit doen we door gratis trainingen aan te bieden voor mensen die weer in de kinderopvang willen werken, het werven van gepensioneerden voor dagelijkse ondersteuning, en het inzetten van vakkrachten om uw kinderopvangmedewerkers te ondersteunen.

Wij bieden opleidingen aan voor hbo’ers en mbo’ers in samenwerking met diverse opleidingsinstituten. Deze opleidingen zijn specifiek gericht op de kinderopvang, waardoor we het werkveld effectief aanvullen met goed opgeleide kinderopvangmedewerkers.

Alle medewerkers die via ons werkzaam zijn in de kinderopvang krijgen een persoonlijke coach en een trainingsprogramma om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo verminderen wij de uitstroom binnen de kinderopvangsector en verbeteren wij de kwaliteit van de zorg.

Het extern inlenen van personeel vereist een betrouwbare samenwerking. Wij leggen de nadruk niet alleen op financiële aspecten, maar vooral op de kwaliteit van zorg in de kinderopvang. We gaan graag met u in gesprek om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen en hoe wij daarin kunnen voorzien.

Samen met onze partners werken wij aan een wijze toekomst

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.