Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
van_nelle_fabriek
Werken bij DIT IS WIJS

Missie en visie

Wij zijn adviseur binnen het primair onderwijs, speciaal onderwijs en de kinderopvang. Als partner ontzorgen wij bij de werving en selectie van professionals, plotselinge uitval en de ontwikkeling van zij-instromers en talenten. Met de juiste match, een persoonlijke coach en trainingsprogramma’s dragen wij bij aan het verminderen van de uitstroom. Met oog en aandacht voor onze krachten én de organisaties waarmee wij samenwerken creëren wij een kansrijke toekomst voor iedereen.

Samen zorgen we ervoor dat er geen groep meer naar huis wordt gestuurd!

 

 

Orlando
  • Home
  • Werken bij DIT IS WIJS

Draag bij aan een kansrijke toekomst voor iedereen

Wij hebben een hart voor het onderwijs en de kinderopvang. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wil jij jouw talent inzetten bij DIT IS WIJS? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar versterking.

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving in een jong en ambitieus team. Een functie waarin je jezelf voortdurend kunt uitdagen om nog beter te worden in wat je doet. We hebben oog voor jou en je ontwikkeling als persoon en als professional. Met gezellige borrels, uitjes en teambuilding activiteiten creëren we samen de ideale werkplek.

Openstaande vacatures bij DIT IS WIJS

Onderstaand tref je de openstaande vacatures bij DIT IS WIJS. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw gewenste functie er niet bij? Stuur ons toch een bericht onderaan de pagina, want we zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Financieel Controller

Financial Controller

Fulltime
Den Bosch, Noord-Brabant

Als Financial Controller ben jij verantwoordelijk voor de financiële interne controles, maandrapportages en het begelei...

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Bij DIT IS WIJS heb je vanaf het eerste moment het gevoel dat je welkom bent. Het begon gelijk goed met een hartelijk ontvangst in het super leuke kantoor in de Van Nelle fabriek. En als je dan met elkaar de diepte in gaat tijdens het sollicitatiegesprek, dan merk je dat er heel veel passie is voor het onderwijs en voor docenten en leerlingen in het bijzonder. Dat ik dan mijn commerciële achtergrond kan inzetten om een bijdrage te leveren aan een positieve ontwikkeling van het onderwijs geeft mij heel veel energie en motiveert mij om het elke dag beter te doen.”

Nick Konings Marketing Manager DIT IS WIJS & Bisbee Flexonderwijs

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Als je affiniteit hebt met het onderwijs, is DIT IS WIJS een prachtig bedrijf om voor te werken. Ik heb zelf altijd veel interesse gehad voor het onderwijs en ik ben blij dat ik dat hier kan combineren met mijn passie voor marketing. We werken in een leuk en gezellig team. Mijn werk zit vol afwisseling en er zijn veel kansen om je te leren, je te ontwikkelen en te groeien.  

Samen werkt DIT IS WIJS aan een kansrijke toekomst voor iedereen door goed onderwijs, dat wil jij toch ook?”

Carlijn Trouw Content marketeer

Waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog en wordt lid van de DIT IS WIJS familie

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.