Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
Werken bij DIT IS WIJS

Bij DIT IS WIJS helpen we je graag persoonlijk verder

  • Home
  • Contact & veelgestelde vragen
van_nelle_fabriek
Hoofdkantoor

Van Nelle fabriek Rotterdam

Van Nelleweg 1 - Tabak 6.04 3044 BC Rotterdam
Vestiging Haarlem
Vestiging

Haarlem

Diakenhuisweg 9 - 2033 AP Haarlem
premium bootstrap themes

Kunnen we je helpen?

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn meedenkend adviseur voor besturen en scholen in het primair en speciaal onderwijs en in de kinderopvang. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. We zijn een hecht team met passie voor het onderwijs en de kinderopvang. Wij werken aan de groei van onze docenten, de leerlingen die goed onderwijs verdienen en het onderwijs in Nederland.

Ik werk al op een basisschool. Kan ik alsnog bij jullie aan de slag?

Ja, dat kan! Wij bieden verschillende flexibele contracten aan en die zijn goed te combineren met jouw huidige baan. Wij hebben veel leerkrachten die meerdere scholen tegelijk combineren.

Waarom staat de naam van de school niet bij een vacature?

We hebben afgesproken met alle onderwijsinstellingen, dat we deze informatie pas bekend maken als we een kandidaat persoonlijk gesproken hebben. Onze adviseurs vertellen je graag alles over de school.

DIT IS WIJS wil een kopie van mijn bankpas. Waarom willen jullie dat?

Voor ons is het belangrijk dat wij zeker weten dat het rekeningnummer van jou klopt als je bij ons komt werken. Het doorgeven van jouw rekeningnummer is niet voldoende. Wij willen onze administratie op orde houden en voorkomen daarmee mogelijke fouten.

Welke gegevens van mij geven jullie door aan een school?

Wij geven jouw naam en woonplaats door aan de school. De resterende NAW-gegevens behandelen wij vertrouwelijk. Verder delen we wel jouw kennis en ervaring, zodat de school op de hoogte is van jouw expertise.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Je kunt solliciteren bij DIT IS WIJS door op een leuke vacature te klikken en je gegevens achter te laten. We nodigen je vervolgens uit voor een persoonlijk sollicitatiegesprek waarbij in kaart brengen wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Als we een leuke school hebben gevonden, gaan we je voorstellen. Klikt het? Top, dan maken wij de contracten in orde en gaan we jouw eerste dag voorbereiden.

Waar moet ik aan voldoen om op gesprek te mogen?

Dit is afhankelijk van het profiel dat de school of kinderopvangorganisatie zoekt. Pas jij bij de cultuur en de kernwaarden? Voldoe je aan de wensen van de organisatie? We willen natuurlijk dat jij én de school of kinderopvangorganisatie blij worden van de samenwerking.

Hoe kan ik het beste solliciteren?

Er zijn verschillende manieren om bij ons te solliciteren. Het makkelijkste is om jouw interesse via een openstaande vacature kenbaar te maken. Je kunt daar je gegevens achterlaten. Zie je niet direct een vacature die bij je past? Stuur dan een open sollicitatie via de mail naar recruitment@ditiswijs.nl en vergeet daarbij je cv niet mee te sturen. Wij gaan dan direct met jouw sollicitatie aan de slag en op zoek naar een uitdaging die bij je past!

Is er mogelijkheid om langdurig of flexibel bij jullie te werken?

Er zijn meerdere mogelijkheden bij DIT IS WIJS. Wil je fulltime aan de slag? Of liever parttime voor een aantal uur per week? Of wil je flexibel ingezet worden op een school of kinderopvangorganisatie die met spoed hulp nodig heeft? We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Ik ben al met pensioen, maar ik zou graag nog een paar uur willen werken kan dat?

Ja zeker! Uw expertise is van onschatbare waarde. Wij hebben een afdeling spoedplanning en die kunnen uw hulp goed gebruiken om onderwijsinstellingen te ondersteunen wanneer uitval plaatsvindt. Stuur ons gerust een open sollicitatie via recruitment@ditiswijs.nl

Als ik vragen heb over een vacature, waar kan ik dan terecht?

Bij de vacature staat altijd een contactpersoon die over de vacature gaat. Je kunt een mailtje sturen naar de contactpersoon of bellen naar ons kantoor via 010-8001010.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.